Dobrodošli u Bernaysov Ispitni centar za autotaksi vozače!

Bernaysov Ispitni centar provodi teorijsku provjeru znanja, vještina i sposobnosti za stjecanje početnih kvalifikacija za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila s vozačem.

Ispitni centar ustrojen je na temelju rješenja Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Kl. UP/I-340-01/18-04/8 Ur.br. 530-07-2-2-18-3, a sukladno Pravilniku o početnoj i periodičkoj izobrazbi vozača kojega je na temelju članka 10. stavaka 5., 6. i 7. Zakona o prijevozu u cestovnom prometu (»Narodne novine«, broj 41/18) donijelo Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture .

Prijavom ispita putem našeg Ispitnog centra otvarate si mogućnost polaganja ispita na pet lokacija u Hrvatskoj: u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Ispunite online prijavni obrazac i prijavite se za polaganje teorijskog dijela ispita za stjecanje početne kvalifikacije za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem!

Prijavi se

NAJBRŽI PUT DO SVJEDODŽBE O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI

Obavještavamo vas da se ispiti za stjecanje Svjedodžbe o stručnoj osposobljenosti o početnim kvalifikacijama (SSO o početnim kvalifikacijama) za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem mogu polagati od ponedjeljka, 6. kolovoza 2018. Raspored lokacija i datuma održavanja ispita možete preuzeti OVDJE.

Ispit se polaže na temelju objavljenih ispitnih pitanja koja su dostupna na internetskim stranicama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture (MMPI) ili OVDJE.

UPISNI OBRAZAC


za polaganje ispita o stjecanju početne kvalifikacije za vozače autotaksi vozila i vozače koji obavljanju iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza


Pritiskom na tipku Pošalji suglasna/suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu polaganja ispita i ukoliko ispit položim, objave na web stranicama www.bernays.hr i da sam upoznata/upoznat sa uvjetima korištenja, kolačićima i zaštitom privatnosti osobnih podataka ove internet lokacije. Za više informacija molimo pogledajte navedeni link OVDJE !