Izgradi i ti uspješnu karijeru! Upiši Bernays!

Upis na preddiplomski studij „Komunikacijski menadžment“ moguć je do 13. listopada, dok diplomski studij „Upravljanje odnosima s javnošću“ i preddiplomski studij „Menadžment i marketing turističke destinacije“ možete upisati do 31. listopada.

Prijavi se

STUDIJ na kojem počinje USPJEH!

Zahvaljujući Bernaysovom modelu stručne prakse do sada je svaki peti student još za vrijeme studija dobio posao! Zato Bernaysovci danas rade kao PR savjetnici u agencijama za odnose s javnošću i marketing, planiraju komunikaciju u domaćim i inozemnim tvrtkama, vode komunikacijske odjele, savjetuju javne osobe, političare ili su novinari najutjecajnijih hrvatskih medija. Sve to je moguće jer mi smo već proveli reformu obrazovanja!

UPIŠI najinovativniji studij TURIZMA!

Bernaysov studij turizma uči te kreativnosti, brendiranju, komunikaciji i pruža ti uvid u novi koncept menadžmenta. Studij je vezan uz ekonomiju doživljaja, iskustvo, animaciju i zabavu i prati potrebe tržišta i suvremene trendove. Uz teoriju, nudimo ti i vrijedno praktično iskustvo koje stječeš u najpoznatijim svjetskim hotelskim lancima, turističkim zajednicama i agencijama, destinacijskim menadžmentskim tvrtkama, event menadžment tvrtkama i agencijama te različitim organizacijama koje se bave turizmom. Na Bernaysu studiraš za turizam budućnosti!

UPIŠI provjereno najbolji studij KOMUNIKACIJA!

Na Bernaysu ćeš kreirati komunikacijske i kreativne strategije, postati dio uzbudljivog svijeta digitalne komunikacije, naučiti kako uspješno upravljati komunikacijom tvrtki, institucija, poznatih brendova i javnih osoba te do najsitnijih detalja upoznati svijet medija i razviti menadžerske vještine potrebne za uspješno upravljanje komunikacijom. Ovo je jedini studij komunikacija u Hrvatskoj koji ti omogućava specijalizaciju u najtraženijim smjerovima iz odnosa s javnošću – korporativnom komuniciranju, odnosima s javnošću u politici i neprofitnom sektoru te menadžmentu agencija za odnose s javnošću.

studij komunikacija

Preddiplomski studij Komunikacijski menadžment

Studij traje tri godine (šest semestara), a njegovim završetkom ostvaruje se 180 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni prvostupnik odnosa s javnošću.


Saznaj više:

Školarina Informacije o upisu Studiraj komunikacije Bernays
studij komunikacija

Diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću

Studij traje dvije godine (četiri semestra), a njegovim završetkom ostvaruje se 120 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni prvostupnik odnosa s javnošću.


Saznaj više:

Školarina Informacije o upisu Studiraj komunikacije Bernays
Studiraj turizam na Bernaysu

Preddiplomski studij Menadžment i marketing turističke destinacije

Studij traje tri godine (šest semestara), a njegovim završetkom ostvaruje se 180 ECTS bodova i stječe stručni naziv stručni prvostupnik menadžmenta u turizmu (bacc. oec.).

Saznaj više:

Školarina Informacije o upisu Studiraj turizam na Bernaysu

Bernays u brojkama

 • 20 posto studenata s trajnim angažmanom u partnerskim organizacijama

 • Više od 300 studenta

 • 80 partnerskih organizacija

 • 100 predavača

 • 30 gostujućih predavanja svake akademske godine

 • 2 Superbrands certifikata, Grand PRix HUOJ-a

 • Ivan Biošić
  Student prve godine preddiplomskog studija Komunikacijski menadžment

  "Priču o Bernaysu teško je reći u dvije-tri rečenice. Svakako samo ću reći - ja sam probao i uspio. Probaj i ti. Vjeruj mi svakako se isplati."