Igor Vukasović, dipl. nov.

Životopis

Igor Vukasović je od 2011. godine direktor Korporativnih komunikacija Hypo Alpe-Adria-Banke. Posjeduje višegodišnje korporativno i agencijsko iskustvo rada na klijentima iz financijskog, farmaceutskog, ICT, FMCG, turističkog i obrazovnog sektora.

Tijekom karijere se specijalizirao za strateško savjetovanje, krizno komuniciranje, reputacijski i brand management te product PR.

Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a trenutno pohađa doktorski studij Informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Iz područja odnosa s javnošću stručno se usavršavao i na London School of Public Relations te stručnim konferencijama u Hrvatskoj i inozemstvu, a završio je i leadership te menadžment program na BLED IEDC-u.

Autor je i koautor više novinarskih, stručnih i znanstvenih radova te je stalni vanjski suradnik na Fakultetu političkih znanosti na kolegiju “Upravljanje imidžom i kreiranje brandova”.

Karijeru je započeo u agenciji za odnose s javnošću Maksima komunikacije (radio na klijentima Tele2, Sony Ericsson MC, veleučilište VERN', učilište Algebra, British Airways), a 2007. godine prelazi u agenciju Millenium promocija, gdje je kao viši savjetnik bio zadužen za vođenje klijenata poput: Hypo Alpe-Adria-Banke, Hypo-Leasing Kroatien, Plive, Croatia zdravstvenog osiguranja, Podravke, H1 Telekoma, itd.