Franjo Skoko

Životopis

Franjo Skoko u Millenium promociji radi od 2000. Do 1. prosinca 2014. bio je partner i direktor sestrinske tvrtke Coris Educa, tvrtke specijalizirane za poslovnu edukaciju i razvoj ljudskih potencijala. Diplomirani je pravnik i licencirani trener njemačkoga Scheelen Instituta za Success Insights metodu (jednu od najučinkovitijih metoda za analizu ljudskih potencijala i usavršavanje komunikacijskih vještina), poslovni trener za komunikacijske i prodajne vještine te stariji komunikacijski stručnjak (STE) na EU projektima.

Karijeru je započeo u Hrvatskom savezu mladeških udruga, krovnoj udruzi mladih u Hrvatskoj, gdje je obnašao dužnost glavnoga tajnika i predsjednika Provedbenoga odbora V. i VI. svjetskog sabora hrvatske mladeži. Franjo Skoko je u Millenium promociji prošao sve segmente odnosa s javnošću počevši od vođenja projekata, analize medija, event menadžmenta, organiziranja edukacije do savjetovanja klijenata. U proteklih deset godina specijalizirao se za poslovnu edukaciju, kreirao je, organizirao i provodio edukacijske programe iz komunikacijskih, menadžerskih i prodajnih vještina te osobnoga razvoja, na kojima je sudjelovalo preko 2500 polaznika.

Savjetovao je brojne hrvatske i strane tvrtke, različite institucije i organizacije te je kao stariji komunikacijski stručnjak sudjelovao u pripremi i/ili provedbi više EU projekata (BIZimpact - poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice, e-Poslovanje - poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkoga poslovanja, Podrška operativnoj strukturi za operativni program Razvoj ljudskih potencijala u vezi informiranja, promidžbe i vidljivosti, Razvoj investicijskog okruženja i dr.).