Vijesti

Propedeutika psihoterapije: krenuli upisi u Bernaysov program cjeloživotnog obrazovanja

Program cjeloživotnog obrazovanja „Propedeutika psihoterapije“ za sada je jedini program u Republici Hrvatskoj verificiran od strane Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH).

Više

Bernays Akademija postaje centar za cjeloživotno obrazovanje

Kreće s radom centar za cjeloživotno obrazovanje pod nazivom Bernays Akademija, koji će poticati razvoj osobnih i profesionalnih kompetencija odraslih osoba tijekom cijeloga života.

Više

25. BledCom okupio ugledne znanstvenike i stručnjake iz čak 35 zemalja

Među brojnim sudionicima najstarijeg dvodnevnog znanstvenog skupa u ovom dijelu Europe posvećenog odnosima s javnošću i komunikacijama bili su i Bernaysovi predstavnici.

Više

Bernays dogovorio deseto Erasmus+ partnerstvo!

Partnerstvo s rimskim Sveučilištem Nikole Kuzanskog, koje broji 10 tisuća studenata, Bernaysovcima će omogućiti međunarodno iskustvo u području komunikacija.

Više

Dr. sc. Romana Lekić ključni je stručnjak za komunikacijske vještine na INNOCULTOUR projektu

Cilj „INNOCULTOUR - Innovation and promotion of Adriatic cultural heritage as a tourism industry driver“ projekta je oživjeti i popularizirati manje poznate lokalitete kulturne baštine.

Više

Bernaysov predavač Dubravko Miholić imenovan direktorom predstavništva HTZ-a za Češku

Dugogodišnji PR stručnjak i lobist jedan je od novih direktora predstavništva u Europi, koje je izabralo Turističko vijeće HTZ-a, za ukupno sedam emitivnih turističkih tržišta.

Više

Bernaysovci na konferenciji „Parkovi Hrvatske i turizam“ učili o važnosti očuvanja nasljeđa

Cilj konferencije bio je poticanje dijaloga između javnosti, ključnih kreatora i dionika u turističkom, ali i ostalim sektorima, s naglaskom na razvitak i kvalitetu hrvatskog turizma.

Više

„Na Bernaysu #MOGUVIŠE jer, gdje je ugodna atmosfera, dobri rezultati su neizbježni!”

Fotograf i dobitnik brončane nagrade na prestižnom fotografskom događaju PX3 Prix de la photographie Paris, Saša Ćetković, objasnio je koliko je važna fotografija u marketinškom komuniciranju.

Više