Vijesti

Američki kongresnik Chris Smith na Bernaysu održao Masterclass o ljudskim pravima

Kongresnik Smith predavanjem na temu „Human rights: The US and the Most Vulnerable“ približio je uvijek aktualno i često nedovoljno zastupljeno pitanje ljudskih prava i sloboda.

Više

Ministar turizma Gari Cappelli na Bernays Masterclassu naglasio važnost obrazovanja u turizmu

Prilikom predavanja ministar se osvrnuo na rezultate turističke godine i, naglasivši ulogu obrazovanja u stvaranju novih kadrova u turizmu, izrazio punu podršku novim Bernaysovim studijima.

Više

Uoči Masterclass predavanja ministar Gari Cappelli održao radni sastanak s predstavnicima Bernaysa

Tema sastanka bili su novi Bernaysovi studiji turizma, najmlađi turistički studiji u Hrvatskoj, ali i potrebe tržišta u kojima Bernays može pružiti vlastiti doprinos razvoju turizma.

Više

Američki kongresnik Chris Smith održat će Masterclass na Bernaysu

Masterclass će se održati u utorak, 21. studenoga, u 16 sati u Dvorani 2 na temu „Human rights: The US and the most vulnerable“.

Više

Malonogometna ekipa Bernaysa u premijernom nastupu ostvarila pobjedu protiv VERN'a

Bernaysovci su u prvoj utakmici skupine Sveučilišne futsal lige ostvarili pobjedu rezultatom 5:0 i time ucrtali smjer za nadolazeći dio studentskog natjecanja u malom nogometu.

Više

Gost na Bernays Masterclassu: ministar turizma Republike Hrvatske Gari Cappelli

Ministar turizma Gari Cappelli na Bernaysu će studentima održati predavanje u ponedjeljak, 20. studenoga 2017., s početkom u 16 sati u Dvorani 2.

Više

Bernaysova predavačica Elena Wolsperger Dolezil izabrana u Upravni odbor HUOJ-a

Na sjednici Izbornog povjerenstva krovne udruge stručnjaka za odnose s javnošću uz novu predsjednicu potvrđeni su te izabrani i novi članovi te vodstva tijela HUOJ-a.

Više

Podržite Bernaysovu malonogometnu ekipu na premijernom nastupu u Sveučilišnoj ligi!

Bernaysovu momčad predvodi trener Kujtim Morina, višestruki državni prvak, a svoju prvu utakmicu Bernaysovci će igrati u subotu, 18. studenoga, s početkom u 8 sati u dvorani Martinovka.

Više