Vijesti

Melita Segulin sudjelovala na petodnevnom seminaru o emocionalnoj inteligenciji u Barceloni

Seminar organizira međunarodna tvrtka ShipCon koja se bavi edukacijama iz područja poduzetništva, inovacija, emocionalne inteligencije i upravljanja projektima.

Više

Zagreb Advent Run osvojio Grand PRix nagradu Hrvatske udruge odnosa s javnošću za najbolji event

Jedna od pet najvećih adventskih utrka u Europi koju su organizirali Run Croatia i Millenium promocija pobijedila je u kategoriji za komunikaciju događanja, a ovogodišnje izdanje podržao je i Bernays.

Više

Bernaysov profesor Adrian Beljo sudjelovao je na trećoj najvećoj međunarodnoj obrazovnoj izložbi

Povodom Tjedna međunarodnih partnera koji se održao u Istanbulu Bernaysov je profesor sudjelovao na brojnim radionicama, panelima, seminarima i plenarnim razgovorima.

Više

Dogovoreno partnerstvo s globalnom PR agencijom Grayling koja djeluje i u Hrvatskoj

Odnosi s javnošću, organiziranje događanja i digitalni marketing samo su neka od područja u kojima će Bernaysovi studenti stjecati praktična iskustva boraveći na praksi u agenciji Grayling.

Više

Bernaysova radionica i na ovogodišnjem izdanju Dana komunikacija

Radionicu „PRodaj mi PRiču“ održat će Bernaysova predavačica Ivana Jeleč koja će na zanimljiv način sudionicima prezentirati primjere iz domaće i inozemne prakse storytellinga u PR-u.

Više

Darija Jeger podijelila pozitivna iskustva sa staža u kanadskom parlamentu

Bernaysova alumni studentica održala je prezentaciju u okviru poslovnog okupljanja Kanadsko-hrvatske poslovne mreže pred gotovo 50 stručnjaka te gospodarstvenika.

Više

Matija Đulvat postao novi trener malonogometne momčadi Bernaysa

Trenerski dvojac Matija Đulvat i Dino Bartoluci u novoj sezoni Sveučilišne futsal lige vode Bernaysov futsal tim i najavljuju ambiciozne planove.

Više

Prijavi svoj tim i osvoji tromjesečnu praksu u L'Oréalovom kreativnom središtu u Parizu

Prijavom na četvrto regionalno izdanje svjetskog studentskog natjecanja L'Oréal Brandstorm pobjednički tim ima priliku izlagati svoja rješenja u Parizu i osvojiti provedbu svoje ideje u djelo.

Više