Vijesti

Svjetska turistička organizacija objavila kratkoročne trendove u turizmu Europske unije

Analiza pruža detaljan uvid u međunarodne prihode u turizmu Europske unije za 2016., kao i preliminarne podatke za međunarodne turističke dolaske za 2017.

Više

Antena Zagreb, Narodni radio, Enter i Media servis vode vas na Weekend Media Festival!

Jubilarno deseto izdanje Weekend Media Festivala održava se od 21. do 24. rujna 2017. u Rovinju, a donosi brojne novitete i zanimljivosti iz svijeta medija.

Više

Dr. sc. Romana Lekić za Hrvatski radio: „Hrvatskoj nedostaje menadžera doživljaja“

Pomoćnica dekana Bernaysa te pročelnica novoosnovane Katedre za turizam u emisiji „Ljeto na prvom“ komentirala je problem nedostatka kvalitetnih kadrova u hrvatskom turizmu.

Više

Bernays objavio novi broj međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review

Gostujući urednik časopisa je izv. prof. dr. sc. Piet Verhoeven, sveučilišni profesor iz Amsterdama i jedan od ključnih govornika Communication Management Foruma 2017.

Više

Voditelj Odbora za sportske aktivnosti Josip Sesar predstavio planove za sljedeću godinu

Kolega Sesar u kratkom razgovoru otkrio nam je čime se bavi Bernaysov Odbor za sportske aktivnosti, kakva su njegova dosadašnja iskustva u radu te zašto je upisao studij na Bernaysu.

Više

Studenti u anketama iskazali vrlo visoko zadovoljstvo kvalitetom nastave na Bernaysu

Bernaysovci su kao neke od najvećih prednosti svojih nastavnika navodili zanimljiva interaktivna predavanja, personalizirani pristup svakom studentu te korištenje brojnih primjera iz prakse.

Više

Turistička zajednica Zagrebačke županije postala je Bernaysov partner

Nakon partnerstva s jednom od vodećih turističkih kompanija, Bernays je u okviru studija turizma sklopio prvo partnerstvo s turističkom zajednicom na razini županije.

Više

Ljetni upisni rok za najinovativnije studije komunikacije ili turizma ulazi u završnicu

Prijave za upis na studije komunikacija u ljetnome roku traju do petka, 28. srpnja, dok su upisi za novi studij turizma na Bernaysu otvoreni sve do ponedjeljka, 31. srpnja 2017. godine.

Više

Pretraži arhivu