Vijesti

S ponosom vas pozivamo na promociju biografije o životu i djelu Edwarda Bernaysa!

Svečani Masterclass i promocija hrvatskog prijevoda biografije o utemeljitelju moderne struke odnosa s javnošću, održat će se u utorak, 18. prosinca 2018., u 17 sati.

Više

Na promociji knjige o Bernaysu govore ugledni stručnjaci u odnosima s javnošću

Prijevod biografije oca struke odnosa s javnošću 18. prosinca 2018. predstavit će doc. dr. sc. Damir Jugo, prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič, prof. dr. sc. Božo Skoko i Shelley Spector.

Više

Dr. sc. Lana Ciboci sudionica sastanka ekspertne radne skupine EK za medijsku pismenost

Bernaysova prodekanica govorila je o medijskom obrazovanju u Hrvatskoj, a osobito o Djeci medija, glavnom projektu Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu, čija je potpredsjednica.

Više

Kad social diktira PRavila igre: korisnici društvenih mreža kreiraju današnju komunikaciju

Bernaysove predavačice Maja Samardžić Gašpar i Ivana Jeleč na KOMferenciji su govorile o komunikaciji na društvenim mrežama, odnosu s korisnicima i važnosti pravovremene reakcije.

Više

Tko je kriv kad komunikacija završi loše?: Odgovornost uvijek ima prvi čovjek kompanije

Sudionici panela koji je moderirao dekan Bernaysa rekli su da PR-ovce uključuju u gotovo sve aktivnosti te da bez njih ne mogu zamisliti rad i upravljanje njihovim kompanijama.

Više

Studenti Bernaysa posjetili Hrvatski sabor i učili o komunikaciji tijela zakonodavne vlasti RH

Bernaysovci su za vrijeme posjeta Saboru razgovarali s akademikom Željkom Reinerom i voditeljicom Službe za medije Marinom Buntić Juričić o radu Sabora i odnosu s medijima.

Više

Dr. sc. Romana Lekić održala stručna predavanja na temu storytellinga i kulturnog turizma

Pomoćnica dekana Bernaysa za studije turizma predavanja je održala u Velikoj Gorici i Smiljanu te naglasila važnost turističkog doživljaja i priče za razvoj posebnih oblika turizma.

Više

Dekan Bernaysa moderira panel o kriznom komuniciranju u kojem sudjeluju čelnici nekih od najvećih kompanija

Na panelu „Tko je kriv kad komunikacija završi loše?“, koji će se održati na KOMferenciji HUOJ-a 6. prosinca, sudjeluju Fabris Peruško, Davor Tremac, Dinko Lucić, Viktor Pavlinić i Damir Vanđelić.

Više