Vijesti

Bernays proglašen najboljom visokoobrazovnom institucijom u jugoistočnoj Europi!

Posebna regionalna nagrada EDU BIZNIS PARTNER 2018 Bernaysu je dodijeljena za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i vještina menadžera.

Više

Bernaysovka Darija Jeger stažirat će dva mjeseca u kanadskom parlamentu u Ottawi

Zahvaljujući Bernaysu i Kanadsko-hrvatskoj poslovnoj mreži Darija Jeger će raditi u timu jednog od zastupnika u Parlamentu te upoznati svakodnevne zastupničke aktivnosti i obveze.

Više

Studenti Bernaysa uspješno završili program Bernaysove CareerCentar Akademije

Na petoj, ujedno i posljednjoj Akademiji u ovome ciklusu, Bernaysovci su učili kako rješavati standardne selekcijske testove u procesu zapošljavanja.

Više

„Najveća prepreka u zapošljavanju mladih je što ne mogu razviti pozitivnu percepciju prema intervjuima.“

Tema četvrte Bernaysove CareerCentar Akademije bila je temeljita priprema za razgovor za posao, ali i na sva pitanja koja potencijalni poslodavci mogu postaviti na razgovoru.

Više

Bernays domaćin Centre Right Akademije Europskih demokratskih studenata

Sudionike je uime Bernaysa pozdravio prodekan mr. sc. Zdeslav Milas, nacionalni predsjednik Hrvatske akademske zajednice, koja je ujedno i jedan od suorganizatora događanja.

Više

„Nemojte odustati od onoga što želite. Rad i upornost se isplate, a vjetar u leđa mnogo znači.“

Renata Sopek, osim što je uspješna studentica Bernaysa i dobitnica Dekanove nagrade za najbolji ostvareni uspjeh, vlasnica je Ultrafit portala, TV voditeljica, novinarka te fitness trenerica.

Više

„Za obrazovanje nikada nije kasno, posebno ne kada je kvalitetno kao na Bernaysu“

Lucija Lugomer javnosti je najpoznatija kao prvi, ujedno i najuspješniji, hrvatski plus size model. Manje je poznato da je Lucija perspektivna studentica preddiplomskog studija komunikacija na Bernaysu.

Više

Dr. sc. Lucia Miškulin Saletović boravila na Erasmus+ programu u Sydneyju

Bernaysova predavačica na Sveučilištu Macquire, jedinom u Australiji na kojem se može studirati hrvatski jezik, govorila o značajkama i „jeziku“ reklama te o utjecaju kulturoloških razlika.

Više