Vijesti

Bernays potpisao sporazum o suradnji s Agencijom za elektroničke medije i UNICEFom

Radom na projektu o promicanju medijske pismenosti Bernaysovi nastavnici i studenti doprinijet će stvaranju kritičnih medijskih korisnika.

Više

Bernays pokreće Savjetovalište za studente

Savjetovalište za studente osniva se radi pružanja psihološke podrške studentima s ciljem postizanja boljeg akademskog uspjeha i kvalitete studentskog života.

Više

STUDENTSKI POGLED: Student turizma Juraj Šalić donosi dojmove s terenske nastave iz Istre

„Poticanjem suradnje s turističkim zajednicama većih gradova u Istri, manji istarski gradovi mogu ispričati svoju ne manje zanimljivu povijesnu priču.“

Više

Dekan Bernaysa Damir Jugo izabran za predsjednika Vijeća veleučilišta i visokih škola

Na 76. sjednici Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske održanoj u četvrtak, 30. svibnja 2019., dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo izabran je za novog predsjednika Vijeća.

Više

STUDENTSKI POGLED: Studentica turizma Petra Krajačić donosi dojmove s terenske nastave u Lici

„Ličko-senjska županija nudi pregršt prirodnih i kulturnih resursa, a odlaskom na terensku nastavu uvidjeli smo koliko imaju veliku predispoziciju za razvitak održivih oblika turizma.“

Više

Održana sjednica Stručnog vijeća s izabranim studentskim predstavnicima na svim studijskim godinama

Uz redovne članove Stručnog vijeća Bernaysa na proširenoj sjednici sudjelovali su studentski predstavnici sa svih studijskih godina na oba studija.

Više

INTERVJU TJEDNA: "Pri odabiru studija imajte na umu koliko prilika i mogućnosti donosi studij koji odabirete."

Bernaysova studentica turizma Dora Androić ispričala nam je ključni razlog upisa na Bernays i savjetovala buduće studente pri odabiru studija.

Više

Nevena Rendeli održala dvije edukativne radionice za Bernaysove studente prve godine diplomskog studija

Važnost moderiranja i društvenih mreža u organizaciji i promociji događanja bile su glavne teme na edukativnoj radionici u trajanju od dva dana koju je održala HRT-ova voditeljica i urednica.

Više