Vijesti

Slobodna Dalmacija i Bernays dodjeljuju cjelovitu trogodišnju školarinu za studij turizma!

Natječaj traje do 30. rujna, a uspješnim rješavanjem nagradnog zadatka konkuriraš za glavnu nagradu, ali i vrijedne popuste na školarinu za neki od Bernaysovih studijskih programa.

Više

Radnim sastankom nastavnika najavljen početak šeste akademske godine na Bernaysu

Teme sastanka bile su početak nastave, izvedbeni plan za akademsku godinu 2018./2019. te dosadašnja iskustva nastavnika u ocjenjivanju studenata prema ishodima učenja.

Više

Studenti i mladi profesionalci iz Azije i Europe u jednodnevnom posjetu Bernaysu

Sudionici interdisciplinarnog ljetnog studija pod nazivom „Održivi turizam: mladi i zeleni rast“, slušali su predavanja dr. sc. Romane Lekić o hrvatskom turizmu i kulturnom održivom razvoju.

Više

Popularni studentski portal x-ica spremno očekuje Bernaysove studente komunikacija

Uz dosadašnja partnerstva s brojnim medijima Bernaysovci su dogovorenom suradnjom dobili dodatnu mogućnost da dožive atmosferu i dinamiku rada u redakciji studentskog online medija.

Više

Prijavite se za nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću „Mlada nada“ do 5. listopada

Priznanje za studente koji su se istaknuli znanjem, izvrsnošću i zalaganjem tijekom studija iz područja odnosa s javnošću dodijelit će se 6. studenog na Studentskoj konferenciji HUOJ-a.

Više

Položite ispit za vozača autotaksi vozila i vozača koji obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem

Autotaksi Ispitni centar provodi teorijske ispite za stjecanje početne kvalifikacije za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza.

Više

Bernaysovi predavači i u ljetnom semestru dobili vrlo visoku ocjenu studenata

Anketni upitnik proveden među studentima pokazao je zadovoljstvo Bernaysovaca kvalitetom nastave i radom predavača kojima je dodijeljena ukupna ocjena 4,72.

Više

Otvorene su prijave za #ZAGiMUN2018 konferenciju o održivom razvoju u Zagrebu

Sudjelujte u interaktivnim panelima, radionicama i simuliranim Vijećima na međunarodnoj konferenciji koja za cilj ima ostvarenje održivog razvoja. Prijave traju do 27. kolovoza 2018. godine.

Više