Vijesti

Dr. sc. Lana Ciboci na okruglom stolu Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu

Prodekanica za znanost i kvalitetu predstavila je rezultate istraživanja o medijskoj pismenosti učenika osmih razreda te vrednovanju programa medijske kulture.

Više

Masterclass predavanje ministrice znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženke Divjak

Predavanje „Žene u znanosti i politici“ održat će se 26. veljače, u 15:30 sati, kada će najuspješnijim studentima u akademskoj godini 2016./2017. biti dodijeljene i dekanove nagrade.

Više

Dr. sc. Romana Lekić održala radionicu u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Petrinje

Pomoćnica dekana za studije turizma održala je prvu u nizu od četiri radionice na temu destinacijskog menadžmenta u Petrinji i regiji te sudionicima približila metodu storytellinga.

Više

Održan radni sastanak nastavnika i pripreme za ljetni semestar 2017./2018.

Na sastanku nastavnika razgovaralo se o nastavnom procesu i modelu visokog obrazovanja, usklađenosti nastavnog procesa s ishodima učenja te o novoj studijskoj vertikali turizma.

Više

Objavljen natječaj za upis nove generacije doktora znanosti na studij Komunikologija u Osijeku

Riječ je o jedinom doktorskom studiju komunikologije u Hrvatskoj nakon kojega studenti stječu akademski stupanj doktora znanosti te kompetencije za samostalno istraživačko djelovanje.

Više

Intervju Antonia Budimir: „Iskoristite svaku priliku za praksu koju vam nudi Bernays“

Bernaysovka Antonia podijelila je svoja dosadašnja iskustva u Sportskim novostima, otkrila na koje je novinarske članke najponosnija te zašto je prava zaljubljenica u sport i novinarstvo.

Više

Otvorene prijave za svjetsko studentsko natjecanje L'Oréal Brandstorm 2018

Ovogodišnji Brandstorm zadatak je osmišljavanje frizerskog salona budućnosti. Prijave traju do 26. veljače 2018., a najbolje studentske timove L'Oreal nagrađuje vrijednim nagradama.

Više

Stopostotni učinak Bernaysovih malonogometaša u prva četiri kola Sveučilišne futsal lige

U premijernoj sezoni u Sveučilišnoj futsal ligi Bernaysovci su svladali momčadi VERN'a, Veterinarskog fakulteta, Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije te Agronomskog fakulteta.

Više