Sudjeluj u Facebook nagradnom natječaju i bezbrižno studiraj turizam na Bernaysu!

Nagradni natječaj u kojem će se najbolji znalci boriti za školarine za najinovativniji studij turizma u Hrvatskoj počinje u ponedjeljak, 16. i traje do subote, 28. listopada.

16. listopada 2017.

Želiš bezbrižno studirati turizam na Bernaysu? Od ponedjeljka 16. listopada tvoja se želja može i ostvariti! Na Facebook stranici Bernaysa krenuo je nagradni natječaj u kojem će nagrada za tvoj trud i znanje biti školarina na najinovativnijem studiju turizma u Hrvatskoj.

 

Od 16. do 22. listopada sudjeluj u prvom krugu nagradnog natječaja. U zanimljivom kvizu znanja odgovori na pitanja iz opće kulture, o Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment te najinovativnijem studiju turizma u Hrvatsko i prati upute koje te vode do školarine i tvog novog studija – „Menadžment i marketing turističke destinacije“!

 

Ne znaš sve odgovore? Nikakav problem! Kviz možeš igrati tri puta, odgovore možeš lako pronaći na Bernaysovoj stranici, a i Google zna sve odgovore! Pripazi na vrijeme igranja jer što si brži u davanju odgovora, to je veća šansa da ćeš upravo ti osvojiti besplatan studij.

 

Nakon što brzo i točno odgovoriš na pitanja iz kviza, čeka te motivacijski razgovor u drugom krugu natječaja koji kreće 23. i traje sve do 27. listopada. Imena kandidata dobitnika školarine za Bernaysov studij turizma bit će objavljena 28. listopada na Bernaysovoj Facebook stranici.  

 

Bernaysov preddiplomski studij turizma donosi inovativna teorijska i praktična znanja koja će te učiniti konkurentnim na tržištu rada. Najveća vrijednost novog Bernaysovog studija turizma nalazi se u spoju teorijskih, metodoloških i aplikativnih znanja iz različitih grana i neizostavne stručne prakse koja se održava u nekom od vodećih svjetskih hotelskih lanaca, turističkim zajednicama i agencijama te brojnim drugim turističkim organizacijama koje će otvoriti vrata za tvoju karijeru.

 

Talent menadžment je ono na čemu Bernays inzistira, a to znači da sami birate ono područje koje želite studirati! Bernaysovi studenti turizma imaju mogućnost odabira između čak četiri modula usmjerenja: Brendiranje turističke destinacije, Hotelski i ugostiteljski menadžment, Destinacijska politika i Turističko vođenje i interpretacija u destinaciji, čime će već po završetku studija biti kompetentni preuzeti odgovornost na upravljačkim pozicijama u turističkom sektoru.

 

Više o nagradnom natječaju možeš saznati na http://bit.ly/StudirajTurizamNaBernaysu.