Antena Zagreb, Narodni radio, Enter i Media servis vode vas na Weekend Media Festival!

Jubilarno deseto izdanje Weekend Media Festivala održava se od 21. do 24. rujna 2017. u Rovinju, a donosi brojne novitete i zanimljivosti iz svijeta medija.

10. kolovoza 2017.

U znak zahvalnosti za iskazani angažman na praksi i predanosti radu i učenju, Bernaysovi partneri Antena Zagreb, Narodni radio, Enter Zagreb, Rock FM i Radio Dalmacija, agencije Media servis, All market media i Radijski festival te internetski portal prvi.hr organiziraju studentski posjet Bernaysovaca Weekend Media Festivalu, koji će početkom rujna na četiri dana okupiti vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu. Uz druženje i upoznavanje novih ljudi i trendova, Bernaysovci će prisustvovati interaktivnom radijskom showu koji su osmislili Antena Zagreb, Narodni radio, Enter i Media servis. Navedenom showu prisustvovat će i brojni poznati gosti te radijski voditelji, koji će govoriti o budućnosti radija te izazovima moderne radijske produkcije.

Deseti Weekend Media Festival predstavlja nove „pokretače“, pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom jamči i odličnu zabavu. Weekend Media Festival svake godine okuplja i više od 4000 sudionika, 550 novinara iz regije, preko 350 studenata te 120 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta.

Antena Zagreb, Narodni radio, Enter i Media servis kao partneri Bernaysa za sve zainteresirane studente osigurat će kotizacije za sudjelovanje u radijskom showu te besplatan prijevoz do Rovinja i nazad. Sve što je potrebno je prijaviti se na e-mail adresu marta.takahashi@bernays.hr najkasnije do 31. kolovoza 2017. Vidimo se u Rovinju!