Potpisano partnerstvo s hotelom Dubrovnik, jednim od najdugovječnijih hotela u Zagrebu

„Naše buduće kolege želimo pripremiti za posao, pružiti im jedinstveni uvid u hotelsko poslovanje te pokazati pravu vrijednost i privlačnost rada u turizmu.“

17. svibnja 2019.

Bernays je potpisivanjem ugovora s Hotelom Dubrovnik proširio svoju mrežu partnera koja broji preko 100 partnerskih institucija. Studenti turizma tako će imati priliku praktično primijeniti svoja stečena znanja na nastavi te se usavršiti na praksi u jednom od najpoznatijih hotela u Zagrebu. Godine 2018. u okviru manifestacije Dani hrvatskog turizma Hotel Dubrovnik osvojio je treće mjesto u kategoriji najbolji gradski hotel u Republici Hrvatskoj. Što se na praksi u hotelu Dubrovnik očekuje od studenata i što Bernaysovci mogu očekivati rekla nam je Ivana Perković, direktorica prodaje i marketinga.

„Posebno smo ponosni što je Bernays prepoznao u nama partnera za svoj studij turizma. Vjerujem da će stručna praksa u Hotelu Dubrovnik biti vrlo korisna studentima, ponajviše zbog naše dugogodišnje tradicije i prisutnosti na turističkoj sceni Zagreba. Sigurna sam da im možemo pružiti jedinstven uvid u svakodnevno hotelsko poslovanje, kroz najvažnije operativne odjele i iskustvo naših djelatnika. Ono što očekujemo od studenata jest volju za učenjem i prolaskom svih faza u poslovanju, od onih najosnovnijih do onih zahtjevnijih. Pružit ćemo im mogućnost da iz prve ruke dožive i shvate sve faze funkcioniranja hotela što će im svakako pomoći prilikom zapošljavanja. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da smo, ukoliko bi nam se ukazala potreba za novim osobljem, uvijek posezali za onim studentima koji su  pokazali najveći interes i volju za učenjem prilikom prakse.  S obzirom na to da se radi o našim budućim kolegama, želja nam je pripremiti ih za posao te pokazati im pravu vrijednost i privlačnost rada u turizmu“, izjavila je Ivana Perković, direktorica prodaje i marketinga hotela Dubrovnik.