Bernaysova predavačica Elena Wolsperger Dolezil izabrana u Upravni odbor HUOJ-a

Na sjednici Izbornog povjerenstva krovne udruge stručnjaka za odnose s javnošću uz novu predsjednicu potvrđeni su te izabrani i novi članovi te vodstva tijela HUOJ-a.

16. studenog 2017.

Foto: Hrvatska udruga za odnose s javnošću; Elena Wolsperger Dolezil (Instagram)

 

Elena Wolsperger Dolezil, mag. ing. arh., svoje bogato iskustvo u odnosima s javnošću i vođenju korporativnih komunikacija stekla je dugogodišnjim radom u Dukatu, vodećem otkupljivaču i prerađivaču mlijeka u Hrvatskoj i regiji, nositelju poznatih robnih marki mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva te jednoj od Bernaysovih partnerskih organizacija. U segmentu korporativnih komunikacija posebno se specijalizirala u područjima upravljanja reputacijom i krizom te kriznom komuniciranju. Uz aktualnu funkciju direktorice korporativnih komunikacija Dukata, Elena Wolsperger Dolezil je od 2015. godine i predavačica na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment gdje na preddiplomskom studiju Komunikacijski menadžment održava nastavu na kolegiju „Korporativno komuniciranje“.

 

Uime Bernaysovog akademskog tima čestitamo kolegici Wolsperger Dolezil na izboru i želimo joj puno uspjeha u daljnjem radu!