Bernaysovka Darija Jeger stažirat će dva mjeseca u kanadskom parlamentu u Ottawi

Zahvaljujući Bernaysu i Kanadsko-hrvatskoj poslovnoj mreži Darija Jeger će raditi u timu jednog od zastupnika u Parlamentu te upoznati svakodnevne zastupničke aktivnosti i obveze.

19. lipnja 2018.

Cilj natječaja koji su raspisali Bernays i Kanadsko-hrvatska poslovna mreža (Canadian Croatian Business Network – CCBN) je omogućiti stjecanje međunarodnog radnog iskustva, upoznavanje političkog sustava Kanade te rada parlamentarnih zastupnika. Osim toga, suradnja koju su dogovorili Adrian Beljo, voditelj Centra za međunarodnu suradnju i član Kanadsko-hrvatske poslovne mreže, te Josip Bašić, predsjednik CCBN-a, prilika je da Hrvatska i Kanada osnaže uspješnu bilateralnu suradnju te obilježe 25 godina diplomatskih odnosa dviju zemalja.

Interes za širenje horizonta u profesionalnom pogledu iskazalo je 15-ak izvrsnih Bernaysovaca, a u uži krug je izabrano njih četvero, koji su na intervjuu s predstavnicima Bernaysa i CCBN-a dokazali da žele razvijati svoje profesionalne kompetencije. Za dvomjesečno stažiranje izabrana je Bernaysovka Darija Jeger, koja će boravak u Ottawi iskoristiti kako bi stekla vrijedna znanja i dodatno unaprijedila postojeće komunikacijske vještine, što će joj zasigurno pomoći i u daljnjem profesionalnom razvoju. Čestitamo!