„Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska” – prva konferencija o obrazovanju u Hrvatskoj

Konferencija u organizaciji 24sata i partnera okupit će vodeće stručnjake koji će raspravljati o obrazovanju i budućnost Hrvatske 12. listopada u Obrtničkoj komori u Zagrebu.

09. listopada 2017.

U želji da potaknu raspravu na temu obrazovanja u kojoj će sudjelovati sve interesne skupine, 24sata zajedno s partnerima, među kojima su Fakultet organizacije i informatike, WBAF Take Invest Summit Croatia, Hrvatska obrtnička komora, eSTUDENT, Raiffeisenbank Hrvatska, Vipnet, HEP, INA i Hrvatska pošta, organizira prvu u nizu konferencija pod nazivom „Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska”. Na konferenciji će sudjelovati: prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, g. Nenad Bakić, predvodnik STEM revolucije, prof. dr. sc. Ivica Puljak, znanstvenik i profesor na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, g. Lars Schmidt, švedski veleposlanik u Hrvatskoj, izv. prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. sc. Neven Budak s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, g. Marko Božić iz tvrtke Bellabeat, gđa Renata Brkić iz World Business Angels Foruma te brojni drugi.

Uz konferenciju, 14. i 15. listopada u HUB385 predviđen je i „24sata Hackathon by Vip“ u kojem će se prijavljeni studentski timovi moći pokazati u najboljem svjetlu budućim poslodavcima izradom najboljeg analitičkog modela i tako pokušati osvojiti 40.000 kuna, kao i priliku za sudjelovanje u WBAF Take Invest Summitu u Istanbulu 2018. U sklopu konferencije predviđen je i SPEED DATING na kojem će se studenti predstaviti i razgovarati s poslodavcima te razmijeniti s njima znanja, iskustva i poslovne kontakte, ali i ostvariti mogućnost zaposlenja.

Više informacija o prvoj konferenciji o obrazovanju u Hrvatskoj potražite na službenoj internetskoj te Facebook stranici konferencije.

  • TAGS: