Bruna Prečanica pobjednica je nagradnog natječaja Bernaysa, Ubera, Komedije i Sokrata!

Uz jednogodišnju školarinu za studij Komunikacijskog menadžmenta Bruna je osvojila i mjesečni Uber vaučer, ulaznice za predstave kazališta Komedija i tečaj stranog jezika u Sokratu.

29. listopada 2018.

Nakon što je prvi krug nagradnog natječaja u organizaciji Bernaysa, Ubera, Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija i SOKRAT Škole stranih jezika okupio gotovo 100 sudionika, u drugi krug natječaja ušlo je ukupno 34 sudionika. Ostvarivanjem najmanje 40 bodova u prvom krugu, najbolji kandidati dobili su priliku da na motivacijskom razgovoru u nastavku natječaja dokažu zašto baš oni #MOGUVIŠE.

Na održanim razgovorima u okviru drugog kruga natječaja #NaBernaysuMOGUVIŠE kandidati su pokazali zavidnu razinu motivacije, spremnosti i odlučnosti, no samo jedna je izašla kao dobitnica glavne nagrade. Bruna Prečanica izabrala je preddiplomski studij Komunikacijski menadžment na kojem će već od akademske godine 2018./2019. usavršavati svoja znanja i vještine za bavljenje odnosima s javnošću i komunikacijskim menadžmentom. Uz jednogodišnju školarinu, Bruna će bezbrižno uživati u besplatnim vožnjama Uberom, predstavama u Komediji te učiti strani jezik po izboru u Sokratu.

Drugoplasirana i trećeplasirana sudionica natječaja bile su Marija Bošnjak i Marija Ružić koje su osvojile popuste na školarinu u iznosu od 50 posto te odabrale preddiplomski studij Komunikacijski menadžment, odnosno diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću. Anja Didović, Dora Mršić, Ema Pavlović, Leonarda Ljuban, Tihana Novak i Tin Mlivić ostvarili su popust u iznosu od 3500 kn.* Upisom na Bernays, svi sudionici nagradnog natječaja ostvaruju pravo na popust od 40 posto pri upisu tečaja stranog jezika u Sokratu.

 

Čestitke svim sudionicima natječaja i dobrodošli na Bernaysove studije!

 

*Sudionici koji se ne nalaze među navedenim dobitnicima nemaju uvjete za upis Bernaysovih studijskih programa u akademskoj godini 2018./2019. kako je propisano Pravilnikom nagradnog natječaja.