DAMconf u Zagreb dovodi svjetske eksperte digitalnog marketinga i tehnologije

Konferencija se održava 15. i 16. studenoga 2018. pod sloganom „Be smart. Live digital.“ i okupit će preko 700 predstavnika agencija, brendova, medija i tehnoloških kompanija.

24. listopada 2018.

Foto: DAMconf

Peto izdanje DAMconfa, konferencije o digitalnom marketingu i oglašavanju, tematski će obuhvatiti područja kao što su umijeće kreativnosti i storytellinga, UX za buduće tehnologije, influenceri, umjetna inteligencija u oglašavanju, engagement, messaging kao marketinški alat, agilno poslovanje kao motor digitalne transformacije, utjecajnost na društvenim medijima i brojna druga. Tijekom proteklih pet godina konferencija je postavljala trendove na regionalnom digitalnom tržištu, okupljala najrelevantnije ljude iz IT sektora i svijeta marketinga te postala mjesto susreta za istaknute regionalne brendove i stručnjake.

Na ovogodišnjem DAMconfu bit će ukupno 20 govornika koji dolaze iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Poljske, Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Američkih Država, a koji se okupljaju kako bi razmijenili svoja iskustva te čuli koji su najnoviji globalni digitalni trendovi i izazovi na tržištu. To su redom: Daniel Bilić (Yammat FM), Ermin Preljević (Otvoreni radio), David Skerrett (Critical Mass), Nick Bićanić (RED6), Geneva Loader (RS components), Piotr Bombol i Łukasz Turkowski (Gameset), Scott Gould (The Shape of Engagement), James Williams (MrConnectivity), Saša Tenodi (NLP Croatia), Kristijan Gregorić (VALICON), Davor Bruketa i Nikola Žinić (Bruketa&Žinić&Grey), Tajana Belina (ClickAttack), Mario Lovrić (UM Zagreb i UM Ljubljana), Ilija Brajković (Kontra), Relja Jović (I&F Group), Boris Rogan (Luna\TBWA Zagreb), Gordan Kreković (Visage Technologies) i Amila Prašljivić (BH Telekom).

Uz standardni program konferencije, DAMconf svim dvojim sudionicima omogućit će sudjelovanje u panelima i zanimljivim radionicama, koje će se održati drugoga dana konferencije u zagrebačkom City Plaza. Sudionicima, među kojima su i studenti, konferencija će pomoći u otvaranju novih vidika te im pripomoći u daljnjem usmjeravanju njihovih karijera. Za studente kotizacije za DAMconf dostupne su po cijeni od 50 eura, a svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail adresu karlo.petrovic@clickattack.com, uz napomenu da je riječ o studentima Bernaysa. Detaljan program i raspored konferencije možete pronaći na damconf.com.