Destinacijska menadžment kompanija DMK Vall 042 najnoviji je partner Bernaysa

Partnerstvo s kompanijom DMK Vall 042 omogućit će studentima turizma sudjelovanje u nakladništvu, organizaciji manifestacija te razvoju novih turističkih proizvoda i sadržaja.

14. svibnja 2018.

Najnoviju suradnju dogovorila je dr. sc. Romana Lekić, pomoćnica dekana za studije turizma, s predstavnicima kompanije DMK Vall 042 Majom Šimenc i Borislavom Šimencom. Sklopljenim sporazumom o suradnji Bernays nastavlja vlastitu praksu povezivanja studenata i poslovne zajednice.

„Bernays svojim studentima nastoji pružiti najbolju podlogu iz teorijskog znanja obogaćenu vještinama i sposobnostima razvijenima na stručnoj praksi. Svjesni smo činjenice da naši studenti mogu biti najbolji u onome što rade samo ako uče od najboljih i ta znanja razvijaju kroz vlastite ideje i rad. Suradnja s DMK Vall 042 prilika je da naši studenti iz prve ruke saznaju kako funkcionira jedna kompanija za destinacijski menadžment. Vjerujem da će partnerstvo rezultirati obostranim zadovoljstvom, novim znanjima i mladim stručnjacima koji će doprinijeti prosperitetu hrvatskog turizma.“, izjavila je prilikom potpisivanja sporazuma dr. sc. Lekić.

DMK Vall 042 osnovana je 1992. godine kao tvrtka za nakladništvo, organizaciju manifestacija i turizam. Posljednjih deset godina specijalizirala se za razvoj i produkciju novih turističkih proizvoda i sadržaja. U okviru vlastitog brenda „Okusi tradicije“ intenzivnije se bavi i sadržajima vezanima uz gastronomiju. Također, DMK Vall 042 izdaje i stručni turistički časopis „Way to Croatia“ koji se u tiskanom i online izdanju dostavlja u 47 zemalja svijeta te upoznaje struku i organizatore putovanja sa sadržajima isključivo hrvatske turističke ponude.