Dogovoreno partnerstvo s globalnom PR agencijom Grayling koja djeluje i u Hrvatskoj

Odnosi s javnošću, organiziranje događanja i digitalni marketing samo su neka od područja u kojima će Bernaysovi studenti stjecati praktična iskustva boraveći na praksi u agenciji Grayling.

13. ožujka 2019.

Bernays je potpisao još jedno partnerstvo u području komunikacija i to s Graylingom, globalnom PR agencijom s najrazgranatijom mrežom u Srednjoj i istočnoj Europi, koja ima podružnicu i u Hrvatskoj. Ovim partnerstvom Bernaysovcima se pruža prilika da usavrše svoja znanja i vještine te da steku nove vještine i znanja kroz praksu u područjima kao što su odnosi s javnošću, public affairs, odnosi s investitorima, organiziranje događanja, krizno komuniciranje i digitalni marketing. Njihova područja rada protežu se kroz nekoliko industrijskih sektora kao što su tehnologije i telekomunikacije, zdravstvo i farmaceutski sektor, FMCG, financijske i profesionalne usluge, energetika, zaštita okoliša te javni sektor.

„Tijekom obrazovanja studenti usvajaju mnoga teorijska znanja, no praksa će im omogućiti da ono naučeno i dožive te usvoje neke dodatne vještine uz mentorstvo stručnjaka. Upravo će im spoj teorijskog i praktičnog znanja omogućiti da jednog dana postanu vrhunski komunikacijski stručnjaci. Grayling, kao međunarodna komunikacijska agencija, u sklopu programa Grayling SEE Future Communicators Programme omogućuje stjecanje praktičnog znanja i vještina iz odnosa s javnošću tijekom rada s nekim od naših renomiranih klijenata uz podršku mentora. Izuzetno nam je drago što postajemo partner Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment i što možemo pridonijeti edukaciji i nastajanju budućih stručnjaka u uistinu zanimljivom i uzbudljivom svijetu komunikacija.“, izjavio je direktor hrvatskog ureda Graylinga, Robert Škunca. 

„Kontinuirano radimo na podizanju kvalitete studiranja, stoga nam je izuzetno drago zbog partnerske suradnje s agencijom Grayling. Ovo će novo partnerstvo našim studentima omogućiti vrijedno iskustvo rada u međunarodnoj kompaniji. Nadogradit će svoja znanja koja su stekli na Bernaysu praktičnim iskustvom, a upravo je to najveća vrijednost svih naših partnerskih sporazuma. Važno je studentima omogućiti da se profesionalno usavršavaju i razvijaju svoje kompetencije za vrijeme studija, a partnerstvo s Graylingom uvelike će doprinijeti njihovom putu da postanu vrhunski PR stručnjaci.“, naglasio je mr. sc. Zdeslav Milas.

Grayling je 2016. godine osvojio najprestižniju nagradu industrije, EMEA SABRE, kao konzultantska tvrtka godine u Istočnoj Europi. Također, hrvatski Grayling tim dobitnik je nagrada 2017 EMEA Gold SABRE Award i 2017 MIXX Award. Ovim partnerstvom Bernaysovim studentima otvaraju se vrata još jedne globalne kompanije u kojoj će iz prve ruke dobiti uvid kako to rade lideri u komunikacijskom sektoru.