Euroadria će sudjelovati u praktičnoj edukaciji budućih turističkih stručnjaka na Bernaysu

Partnerstvo s Euroadrijom studentima turizma otvara brojne mogućnosti za terensku nastavu, prikupljanje iskustva u organizaciji događanja, kao i razvoj i unaprjeđenje njihove kreativnosti.

28. rujna 2017.

Euroadria obavlja djelatnosti ugostiteljstva, turizma i usluga, a Bernaysovim studentima turizma kroz ovo partnerstvo nudi se pristup različitim destinacijama i prostorima diljem Hrvatske, s obzirom da zavidno iskustvo imaju u organizaciji različitih manifestacija, poput obiteljskih i poslovnih svečanosti, druženja, prezentacija, kongresa, rođendana i drugih događanja na kojima okupljaju i do 5000 ljudi. U svom raznolikom portfelju Euroadria ima nekoliko restorana, klubova, barova te dvorana, stoga je sklapanjem ove suradnje studentima osigurana široka paleta mogućnosti za stjecanje prijeko potrebnih praktičnih vještina na različitim područjima.

Jedna od najistaknutijih tvrtki u sustavu Euroadrije upravo je Catering Kvatrić, koji već više od 17 godina uspješno djeluje na područjima ugostiteljstva i cateringa. Također, Catering Kvatrić polazi od filozofije da je strast za hranom i vrhunskim ugođajem osnova svake svečanosti. Sukladno tome, u svome se radu neprestano trude nadmašiti sva očekivanja klijenata u okusima i umjetničkoj prezentaciji pomno odabranih delicija.

„Sporazum s tvrtkom Euroadria logičan je nastavak strateških koraka i namjera da Bernaysovim studentima omogućimo stjecanje praktičnih znanja i područja turističke djelatnosti, u ovome slučaju s naglaskom na djelatnost ugostiteljstva. Vjerujemo kako će ovo partnerstvo rezultirati obostranim zadovoljstvom jer se studentima na ovaj način pruža prilika da steknu vrijedne organizacijske vještine za upravljanje velikim i zahtjevnim događajima, a oni će za uzvrat našim partnerima pružiti svoje ideje, razmišljanja, proaktivnost i sve ostale kvalitete koje posjeduju.“, rekao je Ivan Pakozdi, izvršni direktor za razvoj Bernaysa.

„Kompanija smo s jasnom vizijom, prepoznati po kvaliteti, individualnom pristupu pouzdanosti i fleksibilnosti u pružanju full service usluga na području ugostiteljstva i event managementa. Naše dugogodišnje iskustvo i know-how osigurava nam jedinstvenu poziciju na tržištu. Snaga naše tvrtke omogućuje nam da se svakom polazniku posvetimo individualno, koristeći brojne resurse kojima raspolažemo te im omogućimo vrhunsko iskustvo pod vodstvom naših stručnjaka.“, izjavili su u Euroadriji.

Koncept suradnje s poslovnom zajednicom krucijalan je dio obrazovanja na Bernaysu. Studente se vodi k primjenjivom sektorskom znanju, nadasve potrebnom za tržište rada, a pritom je naglasak i dalje upravo na iskustvenom učenju kroz terensku nastavu i praksu. Programom predviđena bliska suradnja s gospodarskim sektorom očituje se prije svega u partnerskim odnosima sa subjektima koji dolaze s najrazličitijih područja, a u kojima će Bernaysovci stjecati vrijedna znanja i iskustva u trajanju od najmanje 210 sati u ljetnom semestru svake akademske godine.