Jedinstvena edukacija „PRiča o turizmu“ u organizaciji Studentske sekcije Hrvatske udruge odnosa s javnošću

Studentska sekcija HUOJ-a, uz podršku Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, pokrenula je edukaciju za sve zainteresirane studente turizma i komunikacije.

08. rujna 2017.

„PRiča o turizmu“ održat će se od 18. do 20. rujna na Bernaysu, a namijenjena je studentima svih visokih učilišta u Hrvatskoj. Cilj PRiče je predstaviti najnovije trendove u turizmu, prikazati važnost obrazovanja u ovome području te približiti načine kako uspješno brendirati turističku destinaciju kroz komunikaciju i stvaranje emocije. PRiča je podijeljena u šest predavanja i tri interaktivne radionice koje će održati priznati predavači i ugledni stručnjaci, a tijekom kojih će polaznici imati priliku naučiti kako se stvara doživljaj u turizmu, otkriti važnost medija u promociji i brendiranja turističke destinacije te se i sami okušati u stvaranju  PRiča o određenoj destinaciji.

„Kako brojni stručnjaci ističu te koliko smo i sami imali prilike naučiti tijekom studija, turizmu je potrebna konstantna inovativnost i kreativna komunikacija, a koju odnosi s javnošću i različite komunikacijske aktivnosti mogu pružiti. On je mnogo više od plaže, mora i sunca. Ono što svi s putovanja donesemo sa sobom je onaj poznati neizbrisiv doživljaj, a upravo su načini stvaranja tog doživljaja i emocije u turizmu bili naše glavne smjernice tijekom stvaranja programa PRiče.“, poručio je Ivan Biošić, voditelj Studentske sekcije HUOJ-a, i dodao kako su upravo Bernaysovi studiji bili inspiracija u stvaranju programa.

Bernays je spremno podržao ovaj projekt nakon što je početkom ljeta predstavio vlastite studije turizma, a koji su vezani upravo za koncept novih ekonomija i moderne trendove, te su temeljeni na razvoju kreativnosti studenata uz stjecanje teorijskog znanja u područjima brendiranja i komunikacije u svijetlu novih koncepata menadžmenta i ekonomije doživljaja. Projekt su podržali i HrTurizam, PRglas, Cedevita, Atlantic grupa te Institut za turizam Republike Hrvatske. 

Kotizacija za sudjelovanje u ovom edukativnom projektu besplatna je za sve studente Bernaysa, dok cijena kotizacije za studente drugih visokih učilišta iznosi 100 kuna. Prijava je moguća slanjem osobnih podataka, e-maila i kontakt broja na e-mail adresu studentska.sekcija@outlook.com, a više o događaju provjerite na pricaoturizmu.com.hr.