Matija Đulvat postao novi trener malonogometne momčadi Bernaysa

Trenerski dvojac Matija Đulvat i Dino Bartoluci u novoj sezoni Sveučilišne futsal lige vode Bernaysov futsal tim i najavljuju ambiciozne planove.

01. ožujka 2019.

Foto: Telesport.telegram.hr

Novi trener Bernaysove malonogometne ekipe Matija Đulvat predsjednik je, a ujedno i igrač, malonogometnog kluba MNK Futsal Dinamo. Osim što nastupa u dresu MNK Futsal Dinama, Đulvat je i izbornik švedske futsal reprezentacije, a od ove sezone uz voditelja Centra za sport Dinu Bartolucija vodi i malonogometaše Bernaysa. Bernaysovu ekipu preuzeo je od iskusnog trenera Kujtima Morine koji je s Bernaysovcima u prvoj sezoni Sveučilišne futsal lige napravio sjajan posao te ih doveo do samog finala natjecanja.

„Bernaysovi malonogometaši su se u svojoj debitantskoj sezoni Sveučilišne futsal lige osvajanjem Superkupa zasluženo probili u sam vrh ovog natjecanja. Ove godine planovi su nam vrlo ambiciozni. Dečki su ozbiljno pristupili treninzima, što je rezultiralo odličnim rezultatima već u prvim utakmicama sezone gdje su dominirali protiv svih protivničkih momčadi. Bernaysovci drže prvo mjesto u skupini D i uvjeren sam da će do play-off dijela natjecanja ostati tako“, rekao je novi trener momčadi Bernaysa Matija Đulvat, koji Bernaysov futsal tim ove sezone vodi u tandemu s Dinom Bartolucijem, voditeljem Bernaysovog Centra za sport. „Ove godine momčad smo upotpunili novim imenima i to me iznimno veseli jer imamo zaista kvalitetne mlade igrače od kojih se neki ozbiljno natječu u 1. HMNL i već sada su potencijal za reprezentaciju. S Dinom Bartolucijem radim prvenstveno na taktici jer cilj nam je podići razinu igre za još jednu stepenicu u odnosu na prošlu sezonu i nadmašiti prošlogodišnji rezultat, što znači postati prvak Sveučilišne futsal lige. Igrači iz utakmice u utakmicu na terenu  daju sve od sebe i siguran sam da rezultat neće izostati. Podrška igrača i navijača je uzajamna, i što vi više navijate na tribinama, to smo mi bolji na terenu. Zato  pozivam sve Bernaysovke i Bernaysovce da nam se pridruže kao navijačka podrška na dolazećim utakmicama u SD Martinovka.“, zaključuje trener Đulvat.

Važna karika uz Đulvata je Dino Bartoluci koji osim u selekcijskom postupku sudjeluje i u treninzima. U svojoj igračkoj karijeri Bartoluci je nastupao za klubove NK Sava Zagreb, NK Trešnjevka, NK Kustošija, NK Lučko i NK Šparta Elektra. Osim spomenutih klubova igrao je I. i II. HMNL za futsal klubove MNK Selekcija KMNL, MNK Zagreb Puljić, MNK Alumnus, MNK Uspinjača Zagreb, a trenutno igra za MNK Osijek Kelme. Za vrijeme trajanja studija nastupao je za Zagrebačku sveučilišnu futsal reprezentaciju na Europskim prvenstvima 2010. u Zagrebu i 2011. u Finskoj, Tempere za što je dobio 2010. rektorovu nagradu za promciju i doprinos sveučilišnog sporta.Kao trener radio je u MNK SMS Zagreb, Futsal EFZG, Futsal Libertas i NK Šparta Elektra.