Na 5. HUOJ studentskoj konferenciji #KreirajSvojuPriču dodijeljene nagrade Mlada nada

Nagrade HUOJ-a uručene su studentima koji su se istaknuli izvršnošću, a o pobjednicima je odlučio peteročlani žiri na čelu s Bernaysovim prodekanom za nastavu mr. sc. Zdeslavom Milasom.

13. studenog 2018.

Foto: Hrvatska udruga za odnose s javnošću

Dodjela nagrada Mlada nada održana je u sklopu HUOJ studentskoj konferenciji #KreirajSvojuPriču, prve studentske konferencije u Hrvatskoj koja je imala prijenos putem Instagram Live Videa. Nagrade su studentima uručene u četiri kategorije. Za diplomski rad nagrađena je Petra Sedlanić, za završni rad pobjedu je odnio Simon Čehić, dok je za seminarski rad priznanje dodijeljeno Valentini Zajec. U posljednjoj kategoriji, za izradu komunikacijskog plana, dobitnici su bili studenti Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Uz predsjednika stručnog žirija mr. sc. Zdeslava Milasa, o pobjednicima su, odlučivali i Stana Odak Krasić (Veleučilište VERN'), Matilda Kolić Stanić (Hrvatski studiji), Marina Čulić Fischer (Dialog komunikacije) te Sonja Miočić (TELE2).

Osim dodjele nagrada, svi sudionici konferenciji #KreirajSvojuPriču mogli su čuti zanimljiva iskustva koja su im na predavanjima prenijeli Brand Relationships Manager US/EMEA iz FOREA Hrvatska Ana-Marija Petričević Liović, direktorica komunikacija Dukata Elena Wolsperger Dolezil, direktorica Social odjela u agenciji 404 Martina Gršković, Morana Stričić iz korporativnih komunikacija i PR-a GRAWE Hrvatska, influencerica Maša Zibar (MashintheBeauty) te Saša Španović iz Pets Only. Također, za sve koji su bili na konferenciji Viktor Vetturelli iz tvrtke VETTURELLI održao je interaktivnu radionicu o storytellingu.