Održana sjednica Stručnog vijeća s izabranim studentskim predstavnicima na svim studijskim godinama

Uz redovne članove Stručnog vijeća Bernaysa na proširenoj sjednici sudjelovali su studentski predstavnici sa svih studijskih godina na oba studija.

30. svibnja 2019.

Na temelju Statuta Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment u srijedu, 29. svibnja 2019. održana je redovna sjednica na kojoj se raspravljalo o jedanaest točaka dnevnog reda s posebnim naglaskom na točku koja se odnosila na raspravu o pitanjima bitnim za studente u ak. god. 2018./2019., a u sklopu koje su različite teme izlagali  studentski predstavnici.

Pozvani studenti da održe izlaganje su: u ime prve godine preddiplomskog studija Komunikacijski menadžment - Rikardo Stojkovski, predstavnik studenata i Ivan Ljubičić, zamjenik predstavnika; u ime prve godine preddiplomskog studija Menadžment i marketing turističke destinacije - Dora Androić, predstavnica studenata i Katarina Lukić, zamjenica predstavnice; u ime druge godine preddiplomskog studija Komunikacijski menadžment - Petra Milas, predstavnica studenata i Filip Marinović, zamjenik predstavnice; u ime druge godine preddiplomskog studija Menadžment i marketing turističke destinacije Nika Medvid, predstavnica studenata i Nikolina Gegić, zamjenica predstavnice; u ime treće godine preddiplomskog studija Komunikacijski menadžment Ivan Biošić, predstavnik studenata i Martina Čilaš, zamjenica predstavnika; u ime prve godine diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću Renata Radovčić, predstavnica studenata i Zrinka Anić, zamjenica predstavnice; u ime druge godine diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću Mihael Klaić, predstavnik studenata i Filip Čolak, zamjenik predstavnika.

Predstavnici studenata Stručnom vijeću su iznijeli svoja zapažanja i konstruktivne prijedloge kako bi se sustav obrazovanja na Bernaysu u budućnosti moglo dodatno unaprijediti u smislu bilježenja i provjere dolaznosti studenata na nastavu, izvođenja nastave u večernjim terminima, izrade rasporeda predavanja, komunikacije s profesorima, te provođenja funkcije profesora savjetnika.