Otvorene prijave za prvu Bernaysovu CareerCentar Akademiju!

Prvi susret održat će se 27. travnja o temi „Vještine zapošljavanja“, a cilj posebno osmišljenog edukacijskog programa je dodatno pripremati Bernaysove studente za izazove poslovne zajednice.

12. travnja 2018.

Pronaći posao podrazumijeva suočavanje s nizom novih izazova, zadataka i situacija, a upravo intervjui s čelnim osobama određene organizacije i pregovori za što bolje uvjete u novom radnom okruženju jedan su od najvažnijih trenutaka u cjelokupnom procesu. S ciljem dodatnog upoznavanja osnova procesa zapošljavanja, Bernays je u suradnji s CareerCentrom, prvom profesionalnom društvenom mrežom za razvoj karijere i digitalizaciju zapošljavanja, pokrenuo Bernaysovu CareerCentar Akademiju i time svojim studentima osigurala besplatan program dodatne edukacije.

Prvi susret koji će se održati 27. travnja od 17 do 19 sati, posvećen je vještinama zapošljavanja, a teme koje će studenti u okviru predavanja detaljno obrađivati su:

- osnove procesa zapošljavanja

- kako odabrati svoj budući posao

- kako analizirati natječaj za posao

- ključni savjeti za dobar životopis

- što je potrebno za uspješan intervju za posao

- kako pripremiti odgovore na pitanja za intervju za posao.

Predavač na Bernaysovoj CareerCentar Akademiji bit će Vladimir Benić, osnivač platforme CareerCentar, koji je zadnjih 10 godina proveo baveći se optimizacijom procesa zapošljavanja, ali i pomaganjem tvrtkama prepoznati dobre kandidate, a inovacijama kao što su online testiranja i video intervjui pomaže većem broju kandidata dobiti priliku predstaviti se poslodavcima.

Bernaysova CareerCentar Akademija podijeljena je u pet susreta iu potpunosti je prilagođena studentima Bernaysa. Prvenstveno je namijenjena završnim godinama preddiplomskog i diplomskog studija, no u Akademiji mogu sudjelovati i studenti prvih godina.

Prijavu za sudjelovanjem potrebno je poslati na mail karijere@bernays.hr do 25. travnja 2018. Studenti koji se prijave na Bernaysovu CareerCentar Akademiju obvezni su doći na svih pet susreta te će dobiti digitalne CareerCentar certifikate za LinkedIN.