Počela nastava za Bernaysove studente prve godine Komunikacijskog menadžmenta

Dobrodošlicu studentima prvog dana nastave poželjeli su dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo, prodekan mr. sc. Zdeslav Milas i voditelj Centra za međunarodnu suradnju Adrian Beljo.

17. listopada 2017.

Nakon uvodne riječi dekana u kojoj je doc. dr. sc. Jugo novoj generaciji Bernaysovaca na studiju Komunikacijskog menadžmenta predstavio studijski program te istaknuo važnost stručne prakse kao jedne od najvećih prednosti Bernaysa, prodekan za nastavu mr. sc. Milas studente prve godine proveo je kroz predavaonice u kojima će se obrazovati za vrhunske stručnjake odnosa s javnošću. Potom je održano i prvo predavanje iz kolegija „Osnove odnosa s javnošću“ na kojem su se studenti upoznali s definicijama i temeljnim pojmovima iz područja odnosa s javnošću.

Studenti su se zatim upoznali s korištenjem BEduce te su im uručeni i njihovi indeksi, dok je za profesora-savjetnika prve godine preddiplomskog studija komunikacija imenovan Adrian Beljo, mag. philol. angl., koji je okupljene studente pozdravio na engleskom jeziku. Također, novim je kolegama dobrodošlicu zaželio i predstavnik studenata druge godine preddiplomskog studija Komunikacijski menadžment Gianluca Draguzet te se stavio na raspolaganje za sva pitanja i savjete u njihovim prvim danima na provjereno najboljem studiju komunikacija.

Dragi brucoši, želimo vam puno sreće na ovom uzbudljivom putovanju!