Položite ispit za vozača autotaksi vozila i vozača koji obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem

Autotaksi Ispitni centar provodi teorijske ispite za stjecanje početne kvalifikacije za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza.

31. kolovoza 2018.

Za sve informacije nazovite call centar: +385 1 79 800 62

Položite ispit za vozača autotaksi vozila i vozača koji obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza i steknite Svjedodžbu o stručnoj osposobljenosti o početnim kvalifikacijama (SSO o početnik kvalifikacijama) za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza.

Za polaganje ispita prijaviti se možete OVDJE putem online prijavnog obrasca 24 sata dnevno ili putem broja telefona +385 1 79 800 62 svakog radnog dana od 9 do 17 sati. Cijena polaganja ispita iznosi 500 kuna.

Točan raspored održavanja ispita možete preuzeti OVDJE.

Ispit se polaže na temelju objavljenih ispitnih pitanja koja su dostupna na internetskim stranicama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture (MMPI) ili OVDJE.

 

Rezultate ispita možete pogledati OVDJE.

Kandidati koji su položili ispit Svjedodžbu o stručnoj osposobljenosti (SSO) o početnim kvalifikacijama za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza mogu preuzeti na mjestu polaganja ispita (Zagreb, Rijeka, Zadar, Split, Dubrovnik) 5 dana nakon datuma polaganja ispita.