Položite ispit za vozača autotaksi vozila i vozača koji obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem

Autotaksi Ispitni centar provodi teorijske ispite za stjecanje početne kvalifikacije za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza.

31. kolovoza 2018.

Za sve informacije nazovite +385 1 555 12 12 ili pošaljite e-mail na: taxi@bernays.hr

Položite ispit za vozača autotaksi vozila i vozača koji obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza i steknite Svjedodžbu o stručnoj osposobljenosti o početnim kvalifikacijama (SSO o početnik kvalifikacijama) za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza.

Za polaganje ispita prijaviti se možete OVDJE putem online prijavnog obrasca 24 sata dnevno. Cijena polaganja ispita iznosi 500 kuna.

Ispit se polaže na temelju objavljenih ispitnih pitanja koja su dostupna na internetskim stranicama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture (MMPI) ili OVDJE.

 

Rezultate ispita možete pogledati OVDJE.

Kandidati koji su položili ispit Svjedodžbu o stručnoj osposobljenosti (SSO) o početnim kvalifikacijama za upravljanje autotaksi vozilima i vozilima kojima se obavlja iznajmljivanje vozila sa vozačem kao posebni oblik prijevoza mogu preuzeti na mjestu polaganja ispita (Zagreb, Rijeka, Zadar, Split, Dubrovnik) 5 dana nakon datuma polaganja ispita.