Popularni studentski portal x-ica spremno očekuje Bernaysove studente komunikacija

Uz dosadašnja partnerstva s brojnim medijima Bernaysovci su dogovorenom suradnjom dobili dodatnu mogućnost da dožive atmosferu i dinamiku rada u redakciji studentskog online medija.

06. rujna 2018.

Na listi Bernaysovih partnerskih institucija od sada se nalazi i jedan od najposjećenijih portala na kojem studenti svakodnevno mogu saznati novosti iz uzbudljivog studentskog života. Sporazum o suradnji potpisali su izvršni direktor za razvoj Bernaysa Ivan Pakozdi i Lorena Sikavica, glavna urednica portala x-ica.com. U okviru dogovorene suradnje i prakse na portalu x-ica Bernaysovi studenti će pod stručnim mentorstvom svoja teorijska znanja iz odnosa s javnošću, komunikologije i pismenog izražavanja, stečena na predavanjima upotpuniti praktičnim znanjima i vještinama potrebnima za svoj profesionalni razvoj.

„Suradnja sa studentskim portalom X-ica Bernaysovcima će, osim mogućnosti da odrađuju stručnu praksu u medijskom okruženju, donijeti cijeli niz zanimljivosti vezanih uz proces izvannastavnih aktivnosti. S posebnim veseljem mogu najaviti cijeli niz zanimljivih predavanja za studente kroz koja će u narednim semestrima, a uz pomoć portala X-ica brojni praktičari iz različitih tvrtki našim studentima približiti svoj posao te ih naučiti kako se nositi sa svakodnevnim poslovnim izazovima u komunikacijskoj industriji.“, istaknuo je ovom prilikom izvršni direktor za razvoj Bernaysa Ivan Pakozdi.

Portal x-ica.com nastao je uz veliki trud i predan rad tima mladih i kreativnih ljudi, stoga su idealno mjesto na kojem će Bernaysovci razvijati svoje ideje, unaprjeđivati vještine i doprinijeti ulozi portala u svakodnevnom životu studenata. X-ica.com obuhvaća sve važne informacije na jednom mjestu, uključujući obrazovanje, financiranje, zabavu te sve druge brojne studentske aktivnosti.