Poziv studentima na selekciju za prvu mušku futsal momčad Bernaysa

Zainteresirani Bernaysovci svoje osobne podatke te potvrdu dolaska na selekciju mogu poslati do srijede, 18. listopada, do 15 sati na e-mail adresu dino.bartoluci@bernays.hr.

Bernaysova futsal momčad u akademskoj godini 2017./2018. bit će prijavljena na sva relevantna studentska te druga domaća i međunarodna natjecanja, a trenirat će je aktualni izbornik U-21 futsal reprezentacije i najbolji trener prošle prvoligaške sezone Kujtim Morina. Poziv za selekciju za prvu mušku futsal momčad u ime novoosnovanog Centra za sport Bernaysa uputio je Dino Bartoluci, mag. oec., inače i osvajač prvog mjesta na Europskom sveučilišnom prvenstvu u futsalu u Zagrebu te igrač aktualnog državnog prava u futsalu MNK Nacional Zagreb.

Selekcija za futsal momčad održat će se u srijedu, 18. listopada, u 22 sata te u ponedjeljak, 23. listopada, također u 22 sata u Nogometnom centru Šalata na Zagrebačkom velesajmu (Zapadni ulaz, paviljon broj 1). Na selekciju je potrebno ponijeti vlastitu opremu za trening.

Osnivanjem Centra za sport Bernays nastoji pružiti podršku već postojećem studentskom Odboru za sportske aktivnosti, čiji je voditelj Bernaysovac Josip Sesar. Temeljna aktivnost Centra za sport je osnivanje studentskih sportskih timova i osmišljavanje sportskih aktivnosti za sve studente i studentice Bernaysa.

  • TAGS: