Poziv studentima za sudjelovanje u organizaciji najljepše adventske utrke u Zagrebu

Svi zainteresirani za volontiranje na utrci Zagreb Advent Run mogu se prijaviti do 20. studenoga 2018. na e-mail adrese marta.takahashi@bernays.hr i karlo.kolesar@bernays.hr.

13. studenog 2018.

Foto: Zagreb Advent Run

Mnoštvo trkača kostimiranih u vilenjake, Djedove Božićnjake i druge božićne likove i ove će godine protrčati središtem Zagreba u vrijeme Adventa. Treće izdanje utrke Zagreb Advent Run će se održati u nedjelju, 16. prosinca, s početkom u 10 sati. Ovogodišnja utrka posvećena je podizanju svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti tijekom cijele godine, a posebice za osobe oboljele od dijabetesa. Organizatori utrke su Bernaysovi partneri Run Croatia i Millenium promocija. Suorganizator Zagreb Advent Runa je Grad Zagreb, a uvrštavanjem utrke u službenu adventsku ponudu, podršku utrci pružila je i Turistička zajednica grada Zagreba.

S obzirom na to da se na utrci očekuje više od 3.000 ljudi, koji će trčati trase od 5 i 10 kilometara ili hodati pet kilometara, organizatori pozivaju zainteresirane studente Bernaysa da se priključe organizacijskom timu utrke te da iz prve ruke nauče kako se organizira veliki event. Prije održavanja Zagreb Advent Runa za studente će biti organizirana edukacija, dok će im po završetku utrke organizatori zahvaliti prigodnim darom. Za sve informacije i upite oko sudjelovanja kontaktirajte tajnicu studija komunikacija Martu Takahashi (marta.takahashi@bernays.hr) ili tajnika studija turizma Karla Kolesara (karlo.kolesar@bernays.hr).