Poziv za predaju radova i sudjelovanje na BledComu 2018.

Tema 25. BledComa je „Svijet u krizi, uloga PR-a“, rok za predaju sažetaka radova je 1. veljače, a cjelovite radove potrebno je poslati najkasnije do 1. rujna 2018.

09. studenog 2017.

Programski odbor BledComa i ovoga puta čine prof. dr. sc. Dejan Verčič sa Sveučilišta u Ljubljani, prof. dr. sc. Krishnamurthy Sriramesh sa Sveučilišta Purdue u Sjedinjenim Američkim Državama i prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič sa Sveučilišta u Zagrebu. Tom prigodom programski odbor će objaviti i posebno izdanje Public Relations Reviewa, u kojem će biti i objavljeni odabrani te prezentirani radovi na BledComu 2018. Sažetak rada treba imati 500 do 800 riječi, a prijava i predaja sažetaka, kao i samog rada, vrši se slanjem na e-mail adresu bledcom@fdv.uni-lj.si.

BledCom je pokrenut 1994. kao godišnji skup znanstvenika i praktičara u odnosima s javnošću i srodnim disciplinama koji izmjenjuju iskustva i znanja o suvremenim komunikacijskim i upravljačkim temama i izazovima. Kroz 25 godina okupljanje je preraslo u najstariju konferenciju na području koje nije povezano s profesionalnom ili akademskom udrugom, a koje na jednom mjestu okuplja vrhunske znanstvenike, profesore i praktičare iz odnosa s javnošću i povezanih disciplina. Prošlogodišnje izdanje BledComa donijelo je ukupno 60 znanstvenih i istraživačkih radova iz više od 20 zemalja iz cijeloga svijeta – od Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Španjolske, Danske i Hrvatske do Južnoafričke Republike, Gane, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kine i Australije.

Održavanje novog simpozija predviđeno je od 5. do 7. srpnja 2018. pod temom „Svijet u krizi – uloga odnosa s javnošću“. Ostale teme koje će obilježiti 25. izdanje BledComa su: svijet na prekretnici i uloga odnosa s javnošću, korporativno krizno komuniciranje i krizni menadžment, novinarstvo i mediji u krizi te brojne druge. Više o prijavama radova za BledCom 2018. možete saznati na www.bledcom.com.