Pridružite se akciji i uljepšajte božićne praznike djeci u Dječjem vrtiću Slunj!

Hrvatski katolički zbor MI, Bernays i Komuniciraj humanitarno pozivaju vas da donesete igračke koje će razveseliti mališane u studentsku čitaonicu Bernaysa do 18. prosinca.

11. prosinca 2017.

Prosinac je mjesec darivanja i zbog toga smo nadolazeće božićne i novogodišnje dane odlučili uljepšati upravo najmlađima. Znak pažnje i dobre volje najviše osmijeha izaziva na dječjim licima, a za nasmijan Božić od uha do uha ponovno će se pobrinuti Bernaysovci, ovoga puta u suradnji s Hrvatskim katoličkim zborom MI. Riječ je o neprofitnoj udruzi koja je nastala 1976. u Zagrebu, a trenutno broji 20-ak temeljnih zajednica u Hrvatskoj, dok se njihova središnjica nalazi u Zagrebu.

 

Hrvatski katolički zbor MI svoje snage odlučio je udružiti s mladim studentima Bernaysa, okupljenima u okviru inicijative Komuniciraj humanitarno. Studentska inicijativa Komuniciraj humanitarno pokrenuta je u ožujku 2014. s ciljem promicanja pozitivnih vrijednosti kroz humanitaran rad. U inicijativu su ponajprije uključeni studenti volonteri, ali i svi drugi zainteresirani Bernaysovci, koji su u protekle tri godine organizirali više od 15 uspješnih humanitarnih akcija.

 

Pridružite se našoj akciji, dostavite igračke u studentsku čitaonicu Bernaysa do 18. prosinca i uljepšajte praznike djeci u Dječjem vrtiću Slunj!