Prijavi se, sudjeluj na PRaznicima na Bernaysu i osvoji jednogodišnju školarinu!

Besplatni edukativni projekt koji Bernays organizira četvrtu godinu zaredom održat će se 5. travnja 2018. na temu „Let's talk about influence“.

09. ožujka 2018.

I ove PRaznike možeš provesti scrollajući po društvenim mrežama ili čuti koje su tajne uspjeha social media influencera. Ako nemaš ideju što bi radio za PRaznike, svrati s ekipom na Bernays i upoznaj neke od najpopularnijih hrvatskih influencera! Na PRaznicima saznaj koliko su danas važne društvene mreže, kako održavati odnose s influencerima, koja je njihova uloga u promociji proizvoda te kako brendirati destinacije.

Očekuju te 2 x jednogodišnja školarina i 2 x 30 posto popusta na jednogodišnju školarinu za studij komunikacija ili turizma.

Kući nitko ne ide praznih ruku jer smo za sudionike svih predavanja i radionica osigurali popust na jednogodišnju školarinu u iznosu od 2500 kn, a sve to uz red znanja i zabave. Preuzmi inicijativu i dođi 5. travnja na Bernays, sudjeluj u predavanjima i radionicama jer najbolji od najboljih će osvojiti školarinu! Imaš dovoljno razloga da se prijaviš, zar ne? smiley