Prijavi svoj tim i osvoji tromjesečnu praksu u L'Oréalovom kreativnom središtu u Parizu

Prijavom na četvrto regionalno izdanje svjetskog studentskog natjecanja L'Oréal Brandstorm pobjednički tim ima priliku izlagati svoja rješenja u Parizu i osvojiti provedbu svoje ideje u djelo.

28. veljače 2019.

Natjecanje se provodi između studenata iz Hrvatske i Srbije, od kojih će pobjednički tim prezentirati svoje ideje u Parizu, a prijave traju do 11. ožujka 2019. godine i moguće su na http://brandstorm.loreal.com/. Deset najboljih studentskih timova svoja rješenja će predstaviti na Regionalnom finalu u travnju.

Ovogodišnji izazov sudionicima je odgovoriti na pitanje kako izgleda budućnost njege kože te ponuditi inovativno rješenje koje bi unaprijedilo iskustvo korisnika ljekarničkih brandova (npr. Vichy, La Roche-Posay) orijentiranih na zdrav život. Sudjelovati mogu svi studenti u Hrvatskoj neovisno o godini studija ili usmjerenju, a članovi istog tima ne moraju biti studenti istog fakulteta. Pobjednički tim regije će se u Parizu boriti za glavnu nagradu: provedbu svoje ideje u djelo u sklopu plaćene tromjesečne prakse u L'Oréalovom kreativnom središtu u Parizu.

Stoga požurite jer registracijom na stranicu dobivate pristup svim materijalima koji će vam pomoći pri razradi ideje, kao i brojnim e-learning tečajevima!

Više informacija o projektu možete pronaći na: https://brandstorm.loreal.com/en/challenges/landing.