Prijavite se za nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću „Mlada nada“ do 5. listopada

Priznanje za studente koji su se istaknuli znanjem, izvrsnošću i zalaganjem tijekom studija iz područja odnosa s javnošću dodijelit će se 6. studenog na Studentskoj konferenciji HUOJ-a.

05. rujna 2018.

Mlada nada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje i izvrsnost studenata visokih učilišta koja djeluju na području Hrvatske koji su tijekom preddiplomskog ili diplomskog studija imali upisane kolegije, a koji su podrazumijevali sadržaj iz odnosa s javnošću. Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije i to za diplomski, završni i seminarski rad te izradu komunikacijskog plana. Radovi se ocjenjuju prema svakom kriteriju definiranome Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada Mlada nada, a kriteriji za ocjenjivanje su stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost.

Svaku pristiglu prijavu razmatra peteročlani stručni žiri HUOJ-a koji predvodi predsjednik žirija mr. sc. Zdeslav Milas, prodekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, Marina Čulić Fischer iz Dialog komunikacija kao stručnjakinja za odnose s javnošću u agencijama, Sonja Miočić iz TELE2 kao stručnjakinja za odnose s javnošću u tvrtkama, dok će visokoobrazovne institucije, uz mr. sc. Milasa, predstavljati Stana Odak Krasić (VERN') i mr. sc. Matilda Kolić Stanić (Hrvatski studiji).

Ovogodišnji natječaj bit će otvoren do 5. listopada, a svečana dodjela nagrade bit će održana u okviru Studentske konferencije koja je predviđena 6. studenog 2018. Više detalja o prijavi i dodjeli nagrade potražite na službenim stranicama Hrvatske udruge za odnose s javnošću: http://www.huoj.hr/index.php?opt=news&act=mlist&id=4703&lang=hr.