Prodekan Bernaysa mr. sc. Zdeslav Milas imenovan predsjednikom stručnog žirija za dodjelu nagrada Mlada nada

Četvrtu godinu zaredom Hrvatska udruga za odnose s javnošću nagradit će studente za promicanje izvrsnosti i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću.

24. srpnja 2018.

Mlada nada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata visokih učilišta koja djeluju na području Hrvatske, a koji su tijekom preddiplomskog ili diplomskog studija imali upisane kolegije koji su podrazumijevali sadržaj iz odnosa s javnošću.

Uz prodekana Bernaysa koji je imenovan predsjednikom, u stručni žiri za dodjelu godišnjih nagrada „Mlada nada“ imenovano je još četvero članova. Marina Čulić Fischer iz Dialog komunikacija imenovana je za članicu žirija kao stručnjakinja odnosa s javnošću u agencijama, Sonja Miočić iz TELE2 kao stručnjakinja za odnose s javnošću u tvrtkama, dok će visokoobrazovne institucije, uz mr. sc. Zdeslava Milasa, predstavljati Stana Odak Krasić (VERN') i Matilda Kolić Stanić (Hrvatski studiji).

Nagrade su se dosad dodjeljivale u četiri kategorije i to za diplomski, završni i seminarski rad te izradu komunikacijskog plana, a kriteriji za ocjenjivanje bili su stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost.

Ovogodišnji natječaj bit će otvoren od jeseni, a svečana dodjela nagrade bit će održana u okviru Studentske konferencije koja je predviđena za studeni 2018.

Više detalja o prijavi i dodjeli nagrade bit će objavljeno na službenim stranicama Hrvatske udruge za odnose s javnošću.