Provjerite termine zimskog ispitnog roka na Bernaysu za studente komunikacija i turizma

Zimski rok za studente preddiplomskih i diplomskog studija u akademskoj godini 2017./2018. počinje 29. siječnja i traje do 22. veljače, nakon čega kreću prva predavanja u ljetnom semestru.

11. siječnja 2018.

Prvi ovogodišnji ispitni rok otvorit će studenti prve godine preddiplomskog studija „Komunikacijski menadžment“ koji će pristupiti ispitu iz Osnova sociologije s početkom u 14 sati, dok studente prve godine preddiplomskog studija „Menadžment i marketing turističke destinacije“ očekuje ispit iz Osnova marketinga u 15 sati. Studenti druge godine preddiplomskog studija „Komunikacijski menadžment“ svoje će znanje pokazati također na ispitu iz Osnova sociologije od 14 sati, a njihove starije kolege s treće godine očekuju ispiti iz Lobiranja u 17 sati. Ispitu iz kolegija Javna diplomacija i odnosi s javnošću država u 17 sati pristupit će studenti prve godine diplomskog studija „Upravljanje odnosima s javnošću“, dok će njihovi kolege s druge godine, jedan od posljednjih ispitnih rokova na Bernaysu, započeti ispitom na kolegiju Intercultural Communication u 16 sati.

Detaljan raspored svih ispita i kolegija možete provjeriti u dokumentu niže. Također, bez obzira na studijski program ili godinu studija, nemojte zaboraviti prijaviti ili odjaviti ispit najkasnije 48 sati prije ispitnog roka.