Radnim sastankom nastavnika najavljen početak šeste akademske godine na Bernaysu

Teme sastanka bile su početak nastave, izvedbeni plan za akademsku godinu 2018./2019. te dosadašnja iskustva nastavnika u ocjenjivanju studenata prema ishodima učenja.

20. rujna 2018.

Radni sastanak svih Bernaysovih nastavnika vodio je prodekan za nastavu mr. sc. Zdeslav Milas koji je okupljene nastavnike detaljno upoznao s planovima vezanima uz nastavni proces u nadolazećoj akademskoj godini. Prodekan je nastavnicima predstavio izmijenjen Vodič za nastavnike, tzv. „Bijelu knjigu“ i ujedno se osvrnuo na nastavni proces na novoj studijskoj vertikali – studiju turizma.

Govoreći o nastavi, mr. sc. Milas je naglasio i ulogu gostujućih predavanja u obrazovanju studenata komunikacija i turizma istaknuvši kako ugledni stručnjaci iz komunikacijske industrije te korporativnog i turističkog sektora upotpunjuju empirijska znanja studenata pružajući im uvid u stvarne slučajeve iz prakse. I u akademskoj godini 2018./2019. Bernays nastavlja ocjenjivati studente po ishodima učenja čime se studentima pruža olakšano razumijevanje segmentiranoga gradiva koje je predviđeno studijskim programima.

Nova, šesta po redu akademska godina na Bernaysu započinje 1. listopada kada započinju predavanja studentima druge i treće godine preddiplomskog studija te druge godine diplomskog studija, dok će predavanja studentima prve godine preddiplomskih studija „Komunikacijski menadžment“ i „Menadžment i marketing turističke destinacije“ započeti 15. listopada. Studentima prve godine diplomskog studija nastava će započeti 19. studenoga.