Slobodna Dalmacija i Bernays dodjeljuju cjelovitu trogodišnju školarinu za studij turizma!

Natječaj traje do 30. rujna, a uspješnim rješavanjem nagradnog zadatka konkuriraš za glavnu nagradu, ali i vrijedne popuste na školarinu za neki od Bernaysovih studijskih programa.

12. rujna 2018.

Slobodna Dalmacija i Bernays udružili su snage i osmislili nagradni natječaj „Uz Slobodnu i Bernays #MOGUVIŠE“ u okviru kojeg najkreativnijim sudionicima dodjeljuju bezbrižne tri godine studija na Bernaysu.

Kako do nagrade?

Sudionici natječaja trebaju pokazati kako #MOGUVIŠE. Zadatak sudionika natječaja je pripremiti motivacijsko pismo od najmanje 1800 znakova (s razmacima) u kojem će obrazložiti zašto su baš oni budući studenti najinovativnijeg studija turizma, kako vide svoj doprinos u razvoju turizma i turističke usluge te na koji način namjeravaju iskoristiti studij Menadžment i marketing turističke destinacije u svom profesionalnom razvoju.

Bezbrižan studij na najinovativnijem studiju turizma u Hrvatskoj

Pobjednik kojeg odabere stručni žiri sastavljen od predstavnika obaju partnera osvojit će cjelovitu, trogodišnju školarinu za preddiplomski studij Menadžment i marketing turističke destinacije, a ostali sudionici koji uspješno riješe nagradni zadatak i koji zadovoljavaju pravo upisa na studij ostvarit će popust od 15% na jednogodišnju školarinu studija po izboru.

Tko može sudjelovati?

Pravo sudjelovanja imaju sudionici koju su:  a) položili državnu maturu ili b) stekli zvanje prvostupnika ili stručnog prvostupnika ili c) u školskoj godini 2018./2019. upisali završni razred srednje škole, odnosno sudionici koji će do akademske godine 2019./2020. ispunjavati uvjete za upis na preddiplomski studij Menadžment i marketing turističke destinacije.

Nagrada će biti dodijeljena na Danima hrvatskog turizma koji će se održati u listopadu na Hvaru. Prijave traju do 30. rujna, na email adresu natjecaj@slobodnadalmacija.hr, a više o natječaju i pravilima pročitajte na: http://bit.ly/SlobodnaDalmacija_PravilaNatječaja.

Pravila natječaja