Sporazumom s Logoboxom Bernays nastavlja povećavati broj partnera u studijskoj vertikali komunikacija

U agenciji za digitalni marketing Bernaysovci će kroz praksu aktivno prikupljati nova znanja i praktična iskustva iz digitalnog marketinga, komunikacija te content marketinga.

09. listopada 2017.

Nakon niza partnerskih sporazuma iz turističkog sektora, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment nastavlja povećavati i broj organizacija iz područja komunikacijskog menadžmenta čiji će stručnjaci svoja iskustva, znanja i sposobnosti prenijeti upravo studentima Bernaysa. Potpisivanjem partnerskog sporazuma s agencijom za digitalni marketing Logobox Bernays nastavlja primjenjivati jedinstveni model dualnog obrazovanja utemeljen na bliskoj suradnji s gospodarstvom. Suradnju su dogovorili doc. dr. sc. Damir Jugo, dekan Bernaysa, i Marija Dekanić, vlasnica agencije Logobox.

„Za profesionalni razvoj svake mlade osobe koja ulazi u svijet digitalnog marketinga i komunikacija izrazito je važno praktično znanje i iskustvo koje može stjecati u agencijama i u direktnom kontaktu s klijentima, dok su, s druge strane, za svaku agenciju velika vrijednost razmišljanja i nove ideje koje mogu donijeti mladi kreativci. Upravo zbog toga nam je iznimno drago što postajemo partneri Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment i što na taj način možemo donijeti praktičnoj edukaciji studenata koji se žele baviti ovim poslom.“, izjavila je Marija Dekanić, vlasnica agencije.

„Svakim novim partnerskim sporazumom svojim studentima dodatno otvaramo mogućnosti i pružamo priliku da znanja upotpune novim praktičnim iskustvima. Premda smo u posljednje vrijeme intenzivno dogovarali partnerstva iz područja turizma, na početku nove akademske godine nastavili smo povećavati broj partnerskih organizacija i iz područja komunikacijskog menadžmenta koji će s nama obrazovati nove generacije stručnjaka. Raduje me što će naši studenti kroz praksu u agenciji Logobox iz prve ruke imati priliku vidjeti, doživjeti te sami sudjelovati u kreiranju sadržaja digitalnog marketinga i pri tome učiti od ljudi koji svoj posao shvaćaju vrlo ozbiljno i rade ga vrhunski.“, istaknuo je doc. dr. sc. Jugo.

Agencija Logobox studentima kroz praktičnu nastavu nudi sudjelovanje u aktivnostima izrade web stranica, oglašavanja na društvenim mrežama, Google Adwords oglašavanja, grafičkog dizajna te e-mail i content marketinga. Napredak tehnologije donosi nove trendove, djelatnosti, znanja i zanimanja u svijet komunikacija i komunikacijskog menadžmenta, a u skladu s time, Bernays svojim studentima, uz potrebna teorijska znanja, osigurava sveobuhvatno znanje upravo zahvaljujući brojnim partnerskim institucijama i obveznoj studentskoj praksi.