Studentski zbor traži pojačanja: otvorene pozicije za voditelje radnih tijela i PR ureda

Prijavite se i sudjelujte u radu odbora koji se bave sportskim, društvenim i kulturnim te humanitarnim aktivnostima, Erasmus+ programom i PR-om Zbora.

09. veljače 2019.

Nakon što je konstituirano novo vodstvo Studentskog zbora Bernaysa, koje čine predsjednica Renata Radovčić i njena zamjenica Zrinka Anić, predstavničko tijelo studenata Bernaysa u potrazi je za voditeljima radnih tijela. Sa željom za proaktivnim djelovanjem i stvaranjem interaktivnog okruženja za studente, a u skladu s Poslovnikom o radu Odbora Studentskog zbora, traže se voditelji Odbora za sportske aktivnosti, Odbora za društvene i kulturne aktivnosti, Odbora za Erasmus+ program, Odbora za humanitarne aktivnosti te Ureda za odnose s javnošću.

Na pozicije voditelja radnih tijela prijaviti se mogu redoviti studenti koji u okviru SZ-a žele unaprijediti poslovnu komunikaciju i soft vještine te stvarati praktična iskustva. Prijave koje uključuju ime i prezime, godinu studija, e-mail adresu, kontakt broj te dužnost i naziv radnog tijela za koji se prijavljuju, zainteresirani kandidati trebaju poslati na e-mail studentski.zbor@bernays.hr. Kandidati koji iskažu interes za sudjelovanjem u radu odbora SZ-a bit će u mogućnosti prezentirati članovima Zbora svoje vizije i ideje planiranih aktivnosti za radno tijelo za koje su se prijavili već na prvoj sjednici nakon ispitnih rokova.

Sretno svima!