U tijeku su prijave za treći krug Bernaysove Burze prakse

Posljednji krug prijava za Burzu prakse otvoren je u ponedjeljak, 14. svibnja 2018., u 10 sati. Prijave su moguće na studentskoj platformi BEduca do četvrtka, 17. svibnja 2018., u 10 sati.

14. svibnja 2018.

Bernays je tijekom pet godina djelovanja izgradio partnerske odnose s brojnim tvrtkama, medijima, agencijama za odnose s javnošću i marketing te digitalnim agencijama i institucijama u kojima više od 300 Bernaysovaca razvija svoje profesionalne vještine. Postojeću poslovnu mrežu partnera, odmah nakon pokretanja nove studijske vertikale turizma, Bernays je dodatno osnažio partnerstvima s turističkim zajednicama i agencijama, hotelskim lancima, event menadžment tvrtkama te tvrtkama za destinacijski menadžment te sada broji više od 80 partnerskih organizacija. Navedeni model stručne prakse Bernaysovim studentima omogućuje da uspješno primjenjuju svoja znanja iz teorije u praksu i stvaraju svoje prve korake u poslovnoj zajednici. Upravo je zahvaljujući jedinstvenom sustavu stručne prakse na Bernaysu svaki peti student dobio trajni angažman i tako započeo svoju karijeru i prije nego li je diplomirao.

Ukoliko to još niste učinili, prijavite se na Bernaysovu Burzu prakse i birajte termine u kojima možete stjecati praktična iskustva u struci. Više informacija o prijavama na treći krug Burze prakse nalazi se u Uputama objavljenima na BEduci.