Započela šesta po redu akademska godina na Bernaysu!

Nakon ljetne stanke, studenti preddiplomskog i diplomskog studija komunikacija te preddiplomskog studija turizma prvim predavanjima zakoračili u akademsku godinu 2018./2019.

03. listopada 2018.

Nova akademska godina na Bernaysu započela je 1. listopada za studente druge i treće godine preddiplomskih studija komunikacija i turizma te druge godine diplomskog studija komunikacija. Za studente prvih godina preddiplomskih studija „Komunikacijski menadžment“ i „Menadžment i marketing turističke destinacije“ prva akademska godina na Bernaysu započinje 15. listopada, dok za Bernaysove studente prve godine diplomskog studija „Upravljanje odnosima s javnošću“ nastava kreće 19. studenoga.

Nastava na programski, sadržajno i metodološki najinovativnijim studijskim programima komunikacija i turizma u Hrvatskoj i ove će godine studentima donijeti nova znanja, upotpunjena brojnim aktualnim primjerima iz prakse i gostujućim predavanjima uglednih stručnjaka. Osim predavanja, i ovu će akademsku godinu na Bernaysu obilježiti nova partnerstva broj krajem akademske godine 2017./2018. približio brojci 90, Masterclass predavanja uglednih predavača, različita sportska događanja te stručni i znanstveni projekti u kojima Bernaysovci rado sudjeluju i pokazuju svoje vještine i kompetencije.

Dragi Bernaysovci, želimo vam puno uspjeha, zanimljivih predavanja i iskustava u novoj akademskoj godini!