Završen nagradni natječaj „Studiraj bezbrižno na najinovativnijem studiju turizma u RH!“

Nakon uspješnog rješavanja nagradnog kviza u kojem je sudjelovalo više od 100 kandidata i motivacijskih razgovora koji su trajali gotovo tjedan dana, poznata su imena dobitnika Bernaysovog natječaja.

03. studenog 2017.

Zahvaljujući interaktivnom nagradnom natječaju koji je završio posljednjim motivacijskim razgovorom 2. studenoga, prvoj generaciji studenata turizma na Bernaysu pridružit će se dobitnici glavne nagrade - besplatne školarine za preddiplomski studij „Menadžment i marketing turističke destinacije“:

  1. Franka Pasanec
  2. Karlo Došen
  3. Karmela Lenić
  4. Mijo Šarkanj
  5. Nikolina Gegić
  6. Petra Krajačić
  7. Raif Okić
  8. Valentina Kruk

Dok je osmero finalista dobilo priliku za bezbrižan studij na najinovativnijem studiju turizma u Hrvatskoj, ostali finalisti nagrađeni su vrijednim popustima na školarinu.

U prvom krugu nagradnog natječaja na Facebook stranici Bernaysa kandidati su sudjelovali u zanimljivom kvizu znanja te uspješno odgovorili na pitanja iz opće kulture, kao i pitanja o Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment te najinovativnijem studiju turizma u Hrvatskoj. Zahvaljujući brzini, točnosti i pokazanom znanju, samo najbolji od njih došli su do drugog kruga natječaja u kojem ih je čekao motivacijski razgovor pred stručnim žirijem koji su činili dr. sc. Romana Lekić, pomoćnica dekana za studije turizma, Ivan Pakozdi, izvršni direktor za razvoj Bernaysa, te voditeljica Centra za odnose s javnošću Ivana Jeleč. Najveća vrijednost Bernaysovog studija turizma nalazi se upravo u spoju teorijskih, metodoloških i aplikativnih znanja iz različitih grana i neizostavne stručne prakse koja se održava u nekom od vodećih svjetskih hotelskih lanaca, turističkim zajednicama i agencijama te brojnim drugim turističkim organizacijama koje će im otvoriti vrata u poslovni svijet i pomoći im da započnu svoju karijeru već za vrijeme studija.

Franka, Karlo, Karmela, Mijo, Nikolina, Petra, Raife i Valentina, iskrene čestitke na osvajanju glavne nagrade, a ostalim finalistima čestitamo na osvajanju vrijednih popusta!