Brucošijada 2018.

Tematska brucošijada „Freshnays 90's Party“, održana 28. studenoga 2018., okupila je više od 100 studenata svih godina, predavača i zaposlenika Bernaysa koji su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Bernaysova brucošijada vratila je sve okupljene dvadesetak godina unazad u dane dobrih trash hitova, domaće i strane glazbe te odličnog plesa! Originalnost događaja istaknuta je i specifičnim stilom odijevanja u 90-im godinama pa su tako prisutni podržali ideju Studentskog zbora i svojim stilom podsjetili na modne kombinacije koje uključuju jeans, fit traperice, slip haljine, cipele s platformama i karirani uzorak te mnoge druge poznate detalje iz veselih devedesetih godina.

U okviru brucošijade Bernaysovci su glasanjem na Instagram profilu Studentskog zbora birali najbolju odjevnu kombinaciju, a titulu najbolje ponijela je Bernaysovka Lana Širac. Talent žiri Studentskog zbora Bernaysa koji su činili njegov predsjednik Gianluca Draguzet te članovi Ivan Biošić i Zrinka Anić pripremio je i nagradu za najboljeg izvođača karaoke programa, a tu nagradu je odlukom žirija pokupila kolegica Katarina Lukić.

 

Studentski zbor je najavljivao red dobre zabave, odličnog plesa, hitova devedesetih – i sve to i ispunio!

 

„Hvala svima koji ste ovaj događaj učinili punim pogotkom, najuspješnijom i najboljom brucošijadom do sad!“, kažu članovi Zbora i dodaju „Ostanite uz Studentski zbor i pratite nadolazeće studentske informacije i aktivnosti na Instagram profilu @bernays_sz te Facebook stranici Studentskog zbora Bernaysa.“

 

Vaš Studentski zbor

 

Foto: Dino Ninković