Karijerno savjetovanje

Karijerno savjetovanje

Od učenja o karijernim mogućnostima do pripreme za prijavu za praksu ili posao

 

Centar za razvoj karijera i suradnju s tržištem zadužen je za razvoj studentskih karijera kroz povezivanje Bernaysovih studenata s tržištem rada i kvalitetnu realizaciju studentske prakse prema planu i programu studija s ciljem da se studentima osigura da po završetku studija budu spremni za samostalno djelovanje na tržištu rada.

Studentsko savjetovanje u sklopu Centra organizirano je kao grupna i individualna aktivnost koja pomaže studentima da lakše savladaju određene poteškoće na koje nailaze tijekom studiranja, a jesu ili mogu biti povezane s njihovim profesionalnim usavršavanjem. Karijerno savjetovanje studentima pruža podršku za vrijeme studiranja, prilikom planiranja i razvoja karijere te razvoja osobnih vještina. Podrška učinkovitijem studiranju, unapređenje kvalitete studiranja i što uspješnija tranzicija na tržište rada studentima su omogućeni kroz informiranje, dodatne oblike edukacija, individualna i grupna savjetovanja, psihološko savjetovanje, poticanje studenata na uključivanje u izvannastavne aktivnosti te umrežavanje s poslodavcima.

Cilj studiranja nije samo diploma, već stjecanje znanja i vještina, stoga studentski savjetnici pomažu studentima steći praktična iskustva u svim fazama karijernog razvoja, od učenja o karijernim mogućnostima do pripreme za prijavu za praksu ili posao.

Savjetovanje je u ovom trenutku moguće održati samo individualno on-line, telefonski ili putem maila.

Kako biste dogovorili svoj termin savjetovanja molimo vas da kontaktirate savjetnike koji Vam stoje na raspolaganju:

 

Ivan Pakozdi, dipl. nov.
Karijerno savjetovanje i razvoj karijere
ivan.pakozdi@bernays.hr

dr. sc Dejan Gluvačević
Stručna praksa (studijska vertikala Komunikacije)
dejan.gluvacevic@bernays.hr

izv. prof. dr. sc. Romana Lekić
Stručna praksa (studijska vertikala Turizam)
romana.lekic@bernays.hr

dr. sc. Krešimir Dabo
Psihološko savjetovanje
kresimir.dabo@bernays.hr