Sudjelujete u nagradnom natječaju #NaBernaysuMOGUVIŠE i osvojite vrijedne nagrade!

 

Bernays, Uber, Zagrebačko gradsko kazalište Komedija i SOKRAT Škola stranih jezika udružili su snage i pokrenuli nagradni natječaj u kojem biraju budućeg studenta turizma ili komunikacija!

 

„Studiram, besplatno se vozim Uberom, u Komediji uživam u predstavama i u Sokratu učim strane jezike!“ krilatica je novog nagradnog natječaja Bernaysa i partnera koji počinje 14. listopada 2018. na Instagram profilu @bernays_uc.

 

Nagrade

Natječaj #NaBernaysuMOGUVIŠE organiziran je u suradnji s Bernaysovim partnerima – Uberom Croatia, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija i SOKRAT Školom stranih jezika. Natječaj se odvija u dva kruga, a pobjednik natječaja osvaja vrijedne nagrade kao što su: jednogodišnja školarina na Bernaysu, Uberov vaučer u vrijednosti 200 kuna mjesečno na godinu dana, ulaznice za predstave u kazališta Komedija tijekom cijele akademske godine i besplatan tečaj stranog jezika u Sokratu.

Svi sudionici dobivaju! Tako će drugoplasirani i trećeplasirani ostvariti popust na jednogodišnju školarinu u iznosu od 50 posto, finalisti ostvaruju popust pri upisu u visini 3500 kn, a ostali sudionici natječaja imaju pravo na popust u iznosu od 1000 kuna. Upisom na Bernays sudionici natječaja također ostvaruju pravo na popust za jednogodišnji tečaj stranog jezika po izboru u Sokratu od čak 40 posto

 

Prvi krug (14. - 20. listopada)

Prvi krug nagradnog natječaja sastoji se od sedam pitanja kroz tjedan dana koja će biti objavljena u obliku InstaStoryja na Bernaysovom profilu. Pitanja su vezana uz aktivnosti na Bernaysu i Bernaysove partnere natječaja, a odgovori se kriju na Bernaysovim društvenim mrežama i web stranici te stranicama partnera. Svako točno odgovoreno pitanje nosi 10 bodova, a potrebno je imati minimalno 40 bodova kako biste prošli u drugi krug natječaja. Imena kandidata koji su prošli prvi krug bit će objavljena najkasnije 21. listopada.

 

Drugi krug (22. - 26. listopada)

Drugi krug natječaja sastoji se od motivacijskog razgovora na Bernaysu gdje će sudionici, pred stručnim žirijem, obrazložiti koje su njihove motivacije za studiranje na Bernaysu, zašto baš oni #MOGUVIŠE i na koji način će to postići na Bernaysu. Ime pobjednika nagradnog natječaja bit će objavljeno najkasnije 29. listopada.

 

 

Istražujte web i društvene mreže, odgovarajte na pitanja od 14. listopada na našim InstaStoryjima i postanite student Bernaysa jer studenti na Bernaysu #MOGUVIŠE!

Sretno svima! 😊

 

Pravilnik nagradnog natječaja dostupan je OVDJE.