Pozdravna riječ predsjednika Studentskog zbora

 

Poštovani kolegice i kolege, poštovani posjetitelji,

pozdravljam Vas u ime Studentskog zbora Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment i svoje osobno. Dobro nam došli na stranice našeg visokog učilišta.

Studentski je zbor studentsko predstavničko tijelo svih studenata Bernaysa koje brine o izvannastavnim aktivnostima studenata, štiti interese studenata, sudjeluje u radu i odlučivanju na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment te predstavlja studente u sustavu visokog obrazovanja. Uz sam Studentski zbor neizostavno je spomenuti rad Odbora našeg Zbora koji su vrijedna radna tijela čija je zadaća generirati i ostvarivati ideje studenata u svrhu unaprjeđenja kvalitete studentskog života. Upravo na ovim stranicama možete više saznati o ustroju, radu i aktivnostima našeg Studentskog zbora te Odbora.

Kako biste ostvarili svoj puni studentski potencijal i realizirali svoje ideje sa područja sporta, društvenog, kulturnog i humanitarnog djelovanja pozivam Vas da nam se priključite u Studentskom zboru i Odborima te da uz sklapanje novih prijateljstava zajedno unaprijedimo vlastiti nastavni i društveni život!

Mijo Milas, predsjednik Studentskog zbora Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment