Programi cjeloživotnog obrazovanja s dodanom vrijednošću!

Dobrodošli u Bernays Akademiju, centar za cjeloživotno obrazovanje Bernaysa koji potiče razvoj osobnih i profesionalnih kompetencija odraslih osoba tijekom cijeloga života! Proučite našu ponudu verificiranih stručnih programa cjeloživotnog obrazovanja s dodanom vrijednošću koji će vam omogućiti stjecanje specijaliziranih znanja te osigurati specifična i tržišno prepoznatljiva znanja koja će vas kvalificirati za rad u dinamičnom poslovnom okruženju.

Osobni rast i napredovanje u karijeri na dohvat su ruke!

Upiši program cjeloživotnog obrazovanja „Propedeutika psihoterapije“ najkasnije do 10. rujna 2018. i osiguraj svoje mjesto u grupi do 20 polaznika!

Prijavi se

UPIŠI PROGRAM PROPEDEUTIKA PSIHOTERAPIJE

Propedeutika psihoterapije prvi je i jedini program edukacije iz područja propedeutike psihoterapije u Republici Hrvatskoj, verificiran od strane krovne udruge Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH). Ovaj neformalni program cjeloživotnog obrazovanja kreiran je sukladno Pravilniku o propedeutici psihoterapije, donesenom od strane SPUH-a te se izvodi prema standardima obrazovanja usklađenim s Europskim udruženjem za psihoterapiju (EAP).

Propedeutika psihoterapije namijenjena je svim osobama sa završenim diplomskim studijem koje žele steći osnovno obrazovanje iz područja psihoterapije te polaznicima edukacije za neki od psihoterapijskih pravaca u Republici Hrvatskoj, koji nemaju završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij iz psihologije, medicine, socijalnog rada ili rehabilitacijskih znanosti.


Propedeutika psihoterapije:

Program traje 585 sati (tri semestara) i izvodi se u suradnji sa Savezom psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH).

REZERVIRAJ MJESTO
Pritiskom na tipku Pošalji suglasna/suglasan sam da sam upoznata/upoznat sa uvjetima korištenja, kolačićima i zaštitom privatnosti osobnih podataka ove internet lokacije. Za više informacija molimo pogledajte navedeni link OVDJE !