Vijesti

Bernaysov Studentski zbor traži svoje nove članove!

Svi zainteresirani Bernaysovci svoje kandidature mogu predati u studentskoj referadi Bernaysa, najkasnije do četvrtka 31. listopada 2019., a studenti PRM1 do 7. studenoga 2019. do 12 sati.

Više

Bernays potpisao partnerski ugovor s HGSPOT-om i agencijom PAPAR

Od samog početka svog djelovanja Bernays sklapa vrijedna partnerstva zbog kojih studenti na raspolaganju imaju više od 100 institucija u kojima mogu steći nova znanja i vještine.

Više

Bernays dočekao Erasmus studente u novoj akademskoj godini 2019./2020.

Sastanak s Erasmus studentima vodio je prodekan Adrian Beljo, a osim što su se upoznali s Bernaysovim nastavnim procesom, na neformalnom druženju imali su prilike za međusobno povezivanje.

Više

Dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo preuzeo dužnost predsjednika VVIVŠ

Vijeće veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske broji gotovo 40 javnih i privatnih visokih učilišta.

Više

Dr. sc. Nichola Gutgold Masterclass predavanjem otvorila novu akademsku godinu na Bernaysu

Komunikološka stručnjakinja studentima Bernaysa približila je kako u tehnološki razvijenom dobu bolje prenijeti poruke do šire publike te koliko veliku ulogu u tome igraju društvene mreže.

Više

Povodom Svjetskog dana turizma Bernays potpisao partnerski ugovor s IRTA-om i TZ-om Općine Kršan

Ovakvim se suradnjama želi doprinijeti boljem i kvalitetnijem umrežavanju akademskog i javno-privatnog sektora te usmjeravanju kadrova prema konkretnim zadacima i izazovima turizma.

Više

Pročelnica studija turizma dr. sc. Romana Lekić povodom Svjetskog dana turizma

Globalnom porukom „Turizam i zaposlenost: Bolja budućnost za sve“ želi se osvijestiti svjetska javnost o potencijalnom doprinosu turizma održivom razvoju.

Više

PRpitch u Zagrebu – druga konferencija o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike

Konferencija će se održati 3. listopada u hotelu Westin Zagreb, a vodit će je Bernaysov student i ambasador Ivan Biošić, koji će također sudjelovati u panel raspravi.

Više