Vijesti

Komunikacije vještine kao ključni alat u javnom djelovanju

U sklopu šestog modula Političke akademije, u subotu 3. prosinca održano je predavanje na temu naprednih komunikacijskih vještina. Prof. dr. sc. Smiljana Leinert Novosel i izv. prof. dr. sc. Damir Jugo polaznike su upoznali s ključnim temama za unapređenje kvalitete političkog djelovanja.

Više

Bernaysovi studenti Ivan Nikolić i Ana Knezović nagrađeni u sklopu natječaja Mlada nada HUOJ-a

Ivan Nikolić nagrađen je za najbolji diplomski rad, dok je Ana Knezović dobila posebno priznanje za svoj seminarski rad

Više

Tomislav Senečić, integrativno tjelesni terapeut održao radionicu Psihoterapijskog praktikuma na Bernaysu

U sklopu Cjeloživotnog obrazovanja na Bernaysu, održana je radionica Psihoterapijskog praktikuma pod vodstvom Tomislava Senečića s temom "Povezanost tijela i duše, integrativni pristup mentalnom zdravlju“.

Više

Peti modul Političke akademije polaznicima je otkrio sve tajne uspješnih javnih nastupa

Na petom modulu Političke akademije, koji se održao u subotu, 26. studenog polaznici su imali priliku naučiti kako napisati govor, izraditi prezentaciju za javni nastup, a onda i kako uspješno izvesti isti. Voditelj Bernays Akademije i trener za javne nastupe, Franjo Skoko te Anita Tripalo, trenerica govornih vještina i učiteljica glasa, polaznike su upoznali s tajnama uspješnog javnog nastupa.

Više

Otvorene prijave za ovogodišnju Studentsku konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Osma studentska, godišnja konferencija pod nazivom „Neki novi klinci“ održat će se u petak, 2. prosinca 2022. godine u velikoj dvorani Sveučilišta VERN' (Palmotićeva ulica 82/1, Zagreb).

Više

Koliko su istraživanja, transparentnost, odnosi s javnošću i osobni brending bitni u politici?

Na četvrtom modulu Političke akademije polaznici su imali priliku slušati o temama istraživanja javnog mnijenja, transparentnosti u regionalnoj i lokalnoj samoupravi, odnosa s javnošću u politici i kreiranja imidža i osobnog brendinga.

Više

Bernaysove alumni studentice u organizaciji najveće advent utrke u Hrvatskoj #humansofbernays

Maja Šekoranja i Mirna Bosak Bernaysove su alumni studentice i vrsne sportašice. U razgovoru za Humans of Bernays otkrile su kako su povezale svoje dvije ljubavi - PR i sport.

Više

Izv. prof. dr. sc. Ivana Grbavac održala gostujuća predavanja na Bernaysu

Profesorica Sveučilišta u Mostaru održala predavanja na temu "linguistic landscape" i "How to write a good CV". Kraj predavanja zaključila je riječima „I emphasize that a CV is an appetizer and shouldn't give you indigestion.“

Više